23948sdkhjf

FSC Design Award fortsætter fremgangen

Med flere end 90 tilmeldte har den bæredygtige designkonkurrence nok en gang sat rekord. Vinderen findes den 21. november.
Forberedelserne til dette års FSC Design Award er i fuld gang. Deadline for tilmelding er netop overstået, og flere end 90 har tilmeldt sig konkurrencen. En ny rekord for tilmelding er dermed nået.

FSC Design Award er en konkurrence for designstuderende, og deltagerantallet er steget støt, siden konkurrencen i 2006 blev afholdt for første gang. I 2009 deltog 45 studerende, året efter var tallet 77, og i fjor valgte 80 unge designere at byde ind på årets mest spændende bæredygtige design.

Det ser således ud til, at FSC Danmark for alvor er lykkedes med at positionere konkurrencen i branchen, og udviklingen er et fingerpeg om, at FSC-mærket i stigende grad vinder indpas hos fremtidens designere.

Hovedpræmien til FSC Design Award 2012 er en rejse til et FSC-certificeret område i Kina, hvor vinderen får mulighed for at udarbejde en prototype af vinderdesignet på et lokalt værksted og se en FSC-skov.

Dommerne er i år designer og foredragsholder Tobias Jacobsen, tidligere vinder af FSC Design Award 2007 og en af Danmarks nye, hårdtarbejdende designere Ashkan Heydari, Commerciel PR ansvarlig i Ikea, Dorte Hjorth Harder og kreativ direktør for Trip Trap Denmark A/S, Malene Flensted Urup.

Vinderen kåres den 21. november på Designmuseum Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08