23948sdkhjf

FSC Design Award udvider med heldagskonference

Det er blevet en årlig tradition, at landets designstuderende dyster mod hinanden, når FSC Danmark afholder Design Award med fokus på bæredygtighed. I år afgøres konkurrencen d. 21. november, og som noget nyt har FSC Danmark valgt at kombinere prisuddelingen med en heldagskonference, der kommer til at handle om meget mere end træ.

– Vi har med vilje valgt at hæve os over FSC for en dag og i stedet fokusere mere holistisk på bæredygtighed. Så det er ikke en FSC-konference eller en konference om træ, men en konference om bæredygtighed i et langt større perspektiv, fortæller Loa Worm, direktør for Strategi og Udvikling i FSC Danmark.

Derfor tager konferencen fat i store emner som, hvordan man får bæredygtighed ind i kernen af virksomheden, hvordan man brander med bæredygtighed samt, hvordan man lykkes med at disrupte sig selv og gentænke produkt og kerneydelse uden at miste kerneværdier i processen.

Vi glæder os helt vildt til konferencen og til et program, hvor vi intet sted er gået på kompromis med talerne. Vi har valgt, at det bliver en konference helt uden PowerPoints og gamle kendinge på talerstolen. Den kan i stedet sammenlignes med et dagskursus eller et inspirationsindlæg til virksomheder, som gerne vil arbejde seriøst med bæredygtighed, men mangler inspiration til deres næste skridt, forklarer Loa Worm.

Konferencens største element bliver Erik Thürmer, der ejer og leder familievirksomheden Thürmer Tools, og som har fået mere end en time til at fortælle om disruption som en strategi. Af andre oplægsholdere kan nævnes Solitaire Townsend, medstifter af Futerra, og Maria Mattson, adfærdsdesigner i Bro Kommunikation, og endelig vil fire unge 13-årige indtage sofaen til et live-interview om deres syn på klima og forbrug.

Bliver man efter konferencen, kan man deltage i afgørelsen af FSC Design Award, hvor over 100 designstuderende konkurrerer om at vinde med deres 1:1 modeller af bæredygtige designs i træ. Samtidig afgøres også Mad og Boligs ærespris til den etablerede virksomhed, som har rykket sig mest på bæredygtighed i det forgangne år.

Yderligere information og tilmeldingsformular kan findes her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156