23948sdkhjf

FSC inviterer til bæredygtig konference online

Den 19. november inviterer FSC Danmark til konferencen Designing for Sustainability, der sætter fokus på bæredygtighed i et bredt perspektiv.

Her kan deltagerne blandt andet blive klogere på, hvordan man bliver netpositiv, om det kan betale sig at have offentlige holdninger til bæredygtighed og ikke mindst, hvem der skal betale regningen for den bæredygtige omstilling.

Konferencen er målrettet direktører, CSR-ansvarlige samt branding- og kommunikationsansvarlige i organisationer, som arbejder med, eller er nysgerrige på, den grønne omstilling.

Blandt dagens oplægsholdere finder man Bolias Christina Christensen, Velux’ Ingrid Reumert og netop annoncerede keynote speaker Solitaire Townsend, medstifter af Futerra.

Solitaire Townsend vil i sin talk tage udgangspunkt i Futerras seneste undersøgelse af forbrugertendenser på tværs af kloden i lyset af Covid-19.

Andre punkter på programmet

Velux har indgået et nyt samarbejde med WWF om at blive CO2 neutrale i 2040. Det vil Ingrid Reumert, Vice President fra Velux, og Ajs Dam, CSR & Corporate Partnership Director fra WWF, give en diskussion af.

Ajs Dam og Ingrid Reumert vil også indgå i en paneldebat med Mikkel Sanders fra Tuborg Fondet, hvor de vil forholde sig til aktuelle emner såsom hvordan man fra politisk og filantropisk side kan sikre den grønne omstilling i tide, hvordan man kan presse på innovationen og ikke mindst hvem der betaler regningen.

Frank Jensen, der ejer og er formand hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniører, og Nille Skalts, adm. direktør hos den nordiske B Corp-bevægelse, fortæller om springet ud i at blive net-positiv og om deres erfaringer med, hvordan man rent praktisk kommer i gang.

Du kan finde hele programmet og link til tilmelding her.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141