23948sdkhjf

Actona-stifter klar til nyt møbeleventyr

Der er gået et år, siden Orla Dahl Jepsen forlod stillingen som direktør i livsværket Actona Company. Nu har han og familien startet ny forretning.
Efter 30 år som administrerende direktør og ejer af møbelvirksomheden Actona Company valgte Orla Dahl Jepsen i november sidste år at overlade stolen til Jens Bornstein.

Orla Dahl Jepsen fortsatte i stedet som arbejdende bestyrelsesformand, og i denne uge slår han og familien dørene op for en 1.200 kvadratmeter stor møbelbutik i spanske Marbella.

Butikken hedder Loft & Roomers og får adresse i et nyt shoppingcenter. Målet er at skabe en eksklusiv møbelbutik med fokus på de to stilretninger; New Yorker-lofts og engelsk countryside.

- Hele idéen kommer af, at min familie og jeg gerne ville starte noget sammen, vi kunne være fælles om. Og noget, der foregik uden om Actona. Det er et eller andet sted fuldstændigt vanvittigt, når man ser på nyhedsstrømmen fra Spanien, men vi ser et potentiale, fortæller Orla Dahl Jepsen til Dagbladet Holstebro.

Ikke en konkurrent til Actona
Butikken ligger i kort afstand til familiens eget hus på den spanske solkyst og er 100 procent ejet af familien selv.

- Vi har lavet et færdigt koncept, som hurtigt kan udrulles andre steder, og det ville da være oplagt at åbne én til i for eksempel Malaga, hvis den første bliver en succes, fortæller Orla Dahl Jepsen. Det danske marked er dog ikke inde i billedet for en eventuel fremtidig ekspansion:

- Vi skal ikke til at lave møbelbutikker i Danmark eller andre steder. I første omgang er der kun planlagt denne ene butik, og når vi har valgt Spanien, så hænger det sammen med, at vi ikke ville være en konkurrent til Actona. Det er vi ikke i Spanien, som Actona ikke har ret meget salg til, forklarer han.

Orla Dahl Jepsens søn, Kenth, bliver butikschef i Loft & Roomers. Derudover er der ansat tre sælgere og fire spanske lagermedarbejdere. Størstedelen af møblerne i butikken vil blive leveret af Actona.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125