23948sdkhjf

Køkkenduo føjer endnu en butik til porteføljen

Bare fire måneder efter Jesper Vinther Fruergaard og Henrik Poulsen slog dørene op til en nybygget Designa-forretning i Lemvig, udvider duoen nu porteføljen med endnu en butik. Det sker, når de to til februar overtager Designas butik i Herning, og selvom det kan synes tidligt, har det været et oplagt valg for såvel Designa som for de to partnere.

– Det giver os mulighed for at tilgå det vestjyske marked, specielt projekt- og erhvervsmarkedet med større styrke, og samtidig giver det synergier på montage, back-office samt projekt-og økonomistyring, siger Jesper Vinther Fruergaard.

At han og Henrik Poulsen har takket ja til den nye mulighed, glæder Designas adm. direktør Erik Høj.

– Da Henrik og Jesper startede hos os i 2022, kunne jeg straks se udviklingsmulighedermed dem, og vi har da også talt om flere relevante muligheder for dem i kæden. Med overtagelse af butikken i Herning får vi skabt et stærkere ståsted for kæden i det vestjyske, fastslår han.

Helt sikre på succes

Designa har gennem de seneste år udvidet tilstedeværelsen i det danske, og Erik Høj har tidligere understreget, hvordan de selvstændige forhandlere er en afgørende del af kædens opskrift på vækst. Derfor glæder han sig over at kunne udvide samarbejdet med en duo, der allerede har bevist sit værd.

– Med Jesper og Henrik har vi netop fundet de rigtige til at stå for vores indsats i det vestjyske, og de har på den korte tid, de har været hos os, bevist, at de mestrer at have mange bolde i luften og samtidig sikre en udpræget professionel kundeservice med fokus på detaljen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at de vil fortsætte den gode stime i et større område, siger Erik Høj.

Selvom duoen er ny i Designa-regi, er der tale om et par herrer med mangeårig køkkenerfaring. Mens Jesper Vinther Fruergaard kommer med lang salgserfaring fra flere vestjyske byer, herunder også Herning, har Henrik Poulsen mere end ti års erfaring som håndværker, og vil såedes kunne styre større projekter med egne eller eksterne montører. Og de to er ikke i tvivl om, at de er landet det rette sted.

–Lige siden vi mødte Erik første gang, har vi kun oplevet en oprigtig interesse i at sikre, at vi som selvstændige forhandlere har de vilkår, der kan sikre succes på markedet. Alt det, der blev sagt i fasen, op til vi startede som forhandler i Lemvig, har de levet fuldt op til – og endda lidt mere. Alle i Kjellerup er imødekommende og helt nede på jorden og altid klar til at gøre en ekstra indsats for os. Vi er derfor ydmyge overfor den tillid, som udvises i forbindelse med, at vi nu får muligheden for at arbejde med et større salgsområde. Men vi er helt sikre på succes i det vestjyske,siger Jesper Vinther Fruergaard og Henrik Poulsen samstemmende.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tak for skat: Minister lagde vejen forbi Bygma
Køkkenfirma henter ny afdelingschef i egne rækker
To løver faldt for Annas mosvægge
Ny duo bag genrejst køkkenvirksomhed vil udnytte hinandens styrker
Nyt fra direktioner og bestyrelser
Her er branchens største skatteydere
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.083