23948sdkhjf

Køkken-duo bliver til trio i hovedstaden

Designa Storkøbenhavn udvider salgsområdet til nu også at inkludere Nordsjælland

En duo bliver til et trekløver, og to butikker bliver til tre, når de to partnere bag Designa Storkøbenhavn nu udvider salgsområdet med Desgina Hillerød.

Fremover vil de tre butikker i henholdsvis København V, Glostrup og Hillerød have fokus på privatkunder, mens butikken i Glostrup samtidig vil servicere alle områdets erhvervskunder, oplyser køkkenkæden i en pressemeddelelse.

– Kernen i vores forretning er lokalt forankrede, men lige så vigtigt, robuste forhandlere. Vi har set, at på trods af en meget udfordrende periode i køkkenbranchen, så har vores to partnere i Storkøbenhavn bevist en robusthed og et engagement udover det sædvanlige. Derfor er vi glade for, at de har fundet sammen med vores partner i Hillerød og nu har skabt en endnu stærkere platform for vækst – både for dem selv og for kæden, fortæller Erik Høj, adm. direktør i Designa A/S.

Bo Christensen, der i næsten et årti har ejet Hillerød-butikken, fortsætter i den nye konstellation, og glæder sig over at blive en del af et større setup.

- Jeg har lært Christian og Peter at kende siden de kom til kæden i slutningen af 2021 og det er et par driftige ”fyre”, siger Bo Christensen og fortsætter:

- Nu ser jeg frem til at blive en del af teamet, og jeg ved, at jeg kan tilføre vores samlede setup en hel del. Jeg har ejet butikken i Hillerød i snart 10 år og kommer således med en hel del Designa erfaring samt et stort netværk. Jeg ser frem til at træde ind i en større og mere robust konstellation, og på den måde, i endnu højere grad, udnytte det store potentiale, der er i Nordsjælland, specielt i erhvervssegmentet.

Siden de to partnere Peter Ulrichsen og Christian Johansen for små tre år siden overtog butikken i centrum af København og samtidig åbnede en ny butik i Glostrup, er Designas omsætning i Storkøbenhavn ifølge køkkenkæden mere end tredoblet, og der er således ingen planer om at ændre på strategien trods udvidelsen af salgsområdet.

– Et bærende element i vores strategi er at kunne tilbyde et attraktivt og konkurrencedygtigt koncept til erhvervsmarkedet. Vores team i Glostrup udgør et stærkt og kompetent erhvervscenter og vi ser frem til at få Bo med i teamet, siger Christian Johansen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078