23948sdkhjf

Samarbejdsaftale åbner nye døre for Vahle

Den østjyske dørproducent skal fremover stå for distributionen af svenske Dalocs trædøre og faste træbrandpartier på det danske marked.
Vahle A/S og Daloc AB i Sverige har pr. 1. september indgået aftale om, at Vahle får eksklusivitet på distribution af Dalocs trædøre og faste træbrandpartier i Danmark.

Vahle er primært kendt for at ramme specialmarkedet inden for fyldningsdøre, mens Dahle har en stærk position inden for det professionelle segment på områder, hvor der stilles ekstra store krav til slidstærke produkter.

- Det er mit håb, at vi kan udnytte vores stærke position på markedet for trædøre certificeret med brand og lyd til at introducere Dalocs trædøre og træbrandpartier. Vores eksisterende produktprogram for specialmarkedet komplementeres meget fint af Dalocs, siger Ole Mølby, administrerende direktør i Vahle.

Tror på det danske marked
Trædøre og -brandpartier fra Daloc har hidtil ikke været systematisk markedsført i Danmark. Koncernchef for Daloc, Inga-Lise Johansson, har derfor store forventninger til det kommende samarbejde:

- Daloc har en betydelig markedsandel for trædøre i både Norge og Sverige – det er min forventning at Daloc i samarbejde med Vahle kan opnå en tilsvarende position på det danske marked. Vores massive TV-markedsføring af sikkerhedsdøre har medført en stærkt stigende interesse for Dalocs ståldøre i Danmark, og vi vælger derfor nu at styrke vores indsats i samarbejde med Vahle.

Daloc Danmark A/S med kontor i Ishøj vil fortsat have ansvar for salg af sikkerhedsdøre, branddøre og brandpartier af stål. Distributionen af Daloc’s trædøre og brandpartier i træ vil ske gennem de aftaler Vahle har med stort set alle tømmerhandlere i Danmark, Færøerne og Grønland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125