23948sdkhjf

Jysk dørproducent vil satse på det moderne

Dørproducenten Vahle har leveret både historiske døre til kronprinsparrets bolig, Frederik VIII’s Palæ, og forsynet Strandhotellet Blokhus med brandsikre, franske døre.

Nu vil Vahle satse på moderne døre og håber på at få succes på det britiske marked.

Det skriver Ritzau Finans ifølge finans.dk.

Nyt design-samarbejde
De har eksempelvis produceret nye, moderne døre med designeren Lars Vejen, der har affødt flere ordrer og dette samarbejde gjorde Vahle til finalist ved Danish Design Award i år.

Vahle har traditionelt leveret døre, hvor der er fokus på brand-, lyd- og indbrudssikre døre samt historiske døre. Det vil de fortsætte med, men virksomheden ser vækst i markedet for moderne døre og her vil der derfor være et større fokus end tidligere. 

Desuden har de et håb om, at Storbritannien kommer tilbage til niveauet før Brexit. Strategien er derfor uændret på det britiske marked, fordi de fortsat ser muligheder for vækst.

Højere omsætning trods fald i antal ansatte
Virksomheden, der ligger i Mørke på Djursland, har formået at vende et underskud på 242.000 kr. i 2017 til et lille overskud på 173.000 kr. året efter. Deres bruttofortjeneste steg fra 7,9 mio. kr. til 8,5 mio.  

Selvom millionerne endnu ikke triller ind, er direktør og hovedejer Ole Mølby tilfreds. Og der er blevet investeret – og knoklet.

- Efter de seneste års investeringer har vi den maskinpark, vi skal have for at levere profitabel vækst fremover, og vi har nu rent maskinmæssigt kapacitet til at vokse en del, siger Ole Mølby til Ritzau Finans.

På trods af en stigning i omsætning, er lønomkostningerne stort set uændrede, og derfor har virksomheden været nødt til at øge effektiviteten, lyder det fra direktøren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094