23948sdkhjf

FSC Design Award 2012 er skudt i gang

For syvende år i træk afholder FSC Danmark og WWF Verdensnaturfonden designkonkurrencen FSC Design Award for landets design- og arkitektstuderende.
FSC Danmark har sat landets mest kreative studerende på en opgave, der skal forene godt design, kommercielt potentiale og bæredygtighed.

Onsdag blev FSC Design Award 2012 skudt i gang med første konkurrenceoplæg på Kunstakademiets Arkitekt- og Designskole, København. FSC Danmark besøger også Arkitektskolen Aarhus, Designskolen Kolding og Krabbesholm Højskole i løbet af de kommende uger.

FSC Design Award er en konkurrence for design- og arkitektstuderende, hvor de studerende får mulighed for at netværke med branchefolk og virksomheder. Vinderen udvælges af et professionelt dommerpanel.

Præmien til vinderen af FSC Design Award 2012 er en rejse til Asien, hvor vinderen i samarbejde med et lokalt værksted får mulighed for at lave en prototype af sit vinderdesign i FSC-certificeret træ. Vinderen skal også besøge en FSC-certificeret skov sammen med en fotograf og en journalist.

Repræsentanter fra design- og interiørbranchen, pressen og miljøorganisationer er inviteret til selve kåringen, der finder sted hos Designmuseum Danmark, København, d. 21. november.

Konkurrencen støttes af JYSK, IKEA, FDB og Trip Trap.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095