23948sdkhjf

Innovativ indretning i nyt Krifa-domicil

Med afsæt i elementerne jord, ild, vand, og luft har Mogens Daarbak været med til at indrette en moderne og fremtidsorienteret arbejdsplads i Krifas nye domicil i Aarhus.
Et indbydende indgangsparti med specialinventar, en restaurant med friske grønne sofasystemer og torveområder med komfortable og skulpturelle møbler.

Fagforeningen Krifa har siden juni budt sine kunder velkommen i nye og spektakulære rammer i Aarhus, indrettet af den danske totalleverandør Mogens Daarbak.

Nyskabende løsninger på udfordringer
At kunne tænke kreativt og ’ud af boksen’ var vigtigt for Krifa, og det er årsagen til, at Mogens Daarbak blev udvalgt til at stå for indretningen af det 13.000 kvadratmeter store domicil.

Opgaven har været at skabe et hus, hvor både de 350 medarbejdere og kunderne kan føle sig velkomne og godt tilpas. Det har Mogens Daarbak forsøgt at skabe, blandt andet med forskellige pause- og loungeområder, der inviterer til ophold og vidensdeling. Målet har været at skabe gode omgivelser og spændende miljøer med afsæt i Krifas ønsker om en moderne og dynamisk arbejdsplads med levende og stilrene omgivelser.

- Vi kunne se fra starten, at vi havde med en kunde at gøre, der gerne ville noget med deres indretning. For os har opgaven handlet om at sætte sig ind i tingene, og være en sparringspartner for Krifa, og tænke længere. Derfor skabte vi nogle kreative og specialdesignede løsninger, hvor vi tænkte huset som helhed, i stedet for blot at se på møblerne isoleret. Det vigtigste er, at vi har været med til at skabe en arbejdsplads, der er imødekommende og rar, med flotte og funktionelle møbler, siger Charlotte Møller, indretningsarkitekt hos Mogens Daarbak.

Fra Krifas side af er der stor tilfredshed med Mogens Daarbaks arbejde. Med indretningen er det lykkedes at skabe et arbejdsmiljø, der samler seks arbejdspladser med hver sin kultur, og samtidig er der skabt en synergi mellem arkitektur og indretning. Sidst, men bestemt ikke mindst, er det hele blevet gjort til en fornuftig pris, bemærker Tim Lykke, direktionskonsulent hos Krifa.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157