23948sdkhjf

Brødrepar så et hul i markedet – nu har de fyldt det med moduler

Tre brødrepar med erfaring fra byggebranchen har spottet et hul i markedet for overnatningsmuligheder til håndværkere i hovedstadsområdet. Nu har de fået færdigopført det helt nye hotel, MyHotel i Høje Taastrup, specifikt målrettet tilrejsende håndværkere.

– Vi ville gerne opføre et hotel til håndværkere som den primære målgruppe, da vi med vores egen erfaring fra branchen ved, at det ofte er en udfordring for håndværkerfirmaerne at finde passende indkvartering, når de arbejder på projekter i hovedstadsområdet, siger Mikkel Merrild, der er medinvestor i MyHotel, i en pressemeddelelse om projektet

Hotelbyggeriet med 34 værelser har stået på siden foråret og er opført som permanent præfabrikeret modulbyggeri af den midtjyske modulproducent Concept Living. Concept Living har tidligere opført lignende hoteltyper til blandt andet arbejderne på Femern-forbindelsen i Rødbyhavn.

– Sammen med bygherre gennemgik vi de specifikke krav til byggeriet, så det ville blive attraktivt for håndværkere at vælge til indkvartering, mens de arbejder på byggeprojekter. Det har blandt andet resulteret i enkeltværelser med eget toilet, bad, tekøkken og skabssortiment, forklarer direktør i Concept Living Kjeld S. Facius og tilføjer, at der også er etableret et større fælleskøkken og opholdsrum, så håndværkerne har et sted at samles efter fyraften.

Kan tredoble kapaciteten

Til hotellet har Concept Living bygget i alt 18 moduler på to etager, hvor der er to værelser i hvert modul samt et modul til fællesarealer. De 34 hotelværelser er blandt andet indrettet med en god, bred kvalitetsseng, så håndværkerne kan få en tiltrængt nattesøvn ovenpå en hård arbejdsdag.

– Det har været afgørende for os, at hotellet ikke kom til at ligne eller minde om en skurvogn eller et vandrerhjem, hvor for eksempel eget bad og toilet ikke er en selvfølge, fortæller Mikkel Merrild.

Udvendig er modulerne beklædt med mørkegrå fiberplader, som giver hotellet et ensartet udtryk, mens der er solfilter på samtlige ruder for at skærme for lys og især varme på værelserne.

Fordi hotellet er opført som modulbyggeri, er det desuden meget nemt at skalere op efter behov, og der er allerede nu mulighed for at tredoble hotellets kapacitet, så det kommer til at rumme i alt 100 værelser.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078