23948sdkhjf

Børneboom i Silkeborg giver ekstra arbejde i Engesvang

Behovet for flere institutionspladser til de mindste silkeborgensere fylder i ordrebogen hos Concept Living. Den midtjyske modulproducent har netop vundet et udbud på en ny daginstitution, som skal opføres ved siden af den eksisterende institution Tumlehøjen i Gødvad i den nordøstlige del af Silkeborg. Allerede 1. marts skal de i alt 685 kvm stå klar til 96 børnehavebørn fordelt på fire stuer, skriver Concept Living i en pressemeddelelse.

– Daginstitutioner er noget af det, vi er allermest specialiseret i, og vi er derfor meget glade for at have vundet endnu et udbud på netop sådan en fra Silkeborg Kommune, siger Simon L. Christensen, bygningskonstruktør og projektleder hos Concept Living, i meddelelsen og uddyber: 

– Som totalentreprenør varetager vi hele byggeriet fra start til slut, lige fra tilladelser og øvrigt papirarbejde til nye udendørsarealer som legeplads og parkering. 

Den nye institution opføres som permanent præfabrikeret modulbyggeri i 13 moduler, der både udvides, flyttes og bruges til andre formål, hvis der bliver behov for det senere. 

Silkeborg Kommune har som bygherre leveret oplæg med tegninger, som Concept Living opfører modulerne ud fra. Institutionen får plads til i alt 96 børnehavebørn fordelt på fire stuer. Selve bygningen skal desuden passe ind i området og sammen med den eksisterende institution Tumlehøjen, der fremover udelukkende kommer til at huse vuggestuebørn.

Ud over de 13 moduler til selve daginstitutionen skal Concept Living også stå for en omlægning af den udendørs legeplads samt en udvidelse af den eksisterende parkeringsplads og nye til- og frakørselsforhold til institutionsområdet.

Byggeriet til Tumlehøjen afleveres efter planen 1. marts 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109