23948sdkhjf

Navnenyt: Modulproducenter sætter velkendt ansigt i nyoprettet stilling

Travlhed i byggebranchen og stadig stigende krav til byggeprojekter i forhold til certificeringer og dokumentation. Det er blandt hovedårsagerne til, at de midtjyske modulproducenter ABC Pavilloner og Concept Living nu har oprettet en helt ny stilling som byggekoordinator. Og her er det en erfaren og velkendt profil, der netop er tiltrådt.

Det er nemlig den nuværende medarbejder i ABC Pavilloner, Edel S. Friis, der nu skifter rollen som marketingsansvarlig ud med titlen som byggekoordinator. 

Vi mærker i høj grad den store aktivitet i byggebranchen, hvilket har medført et behov for at omstrukturere os i virksomhederne. Derfor har vi nu oprettet en ny stilling, som har til formål dels at hjælpe med koordineringen af de mange store byggeprojekter, vi løbende får ind, og samtidig sikre, at vi får endnu mere viden om blandt andet DGNB-certificeringer og Svanemærket – og her er vi rigtig glade for, at det er en erfaren medarbejder som Edel, der tiltræder stillingen, siger direktør i ABC Pavilloner og Concept Living, Kjeld S. Facius.

Edel S. Friis har i otte år beskæftiget sig med markedsføringen af de to virksomheder, herunder sociale medier, hjemmesideudvikling, PR og lignende opgaver inden for ekstern kommunikation, og hun kender derfor begge virksomheder særdeles godt.

Den viden kan hun nu fremover bruge som byggekoordinator, hvor en vigtig del af hendes arbejde nu bliver at skabe et samlet overblik over de forskellige byggesager, der vedrører myndighedsbehandling, kvalitetssikring, drift og vedligehold samt certificeringer som DGNB og Svanemærket.

Som byggekoordinator får jeg nu mulighed for at bringe min erfaring og viden om både virksomhederne og vores kunder i spil på en ny måde. Jeg bliver et vigtigt bindeled mellem projektledere, eksterne rådgivere, underleverandører og de mange faggrupper her i virksomhederne, ligesom jeg også fortsætter med at lave prækvalifikationer, være IT-supporter og arbejde med at implementere FN’s verdensmål. Det ser jeg meget frem til, siger Edel S. Friis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093