23948sdkhjf

Materialeproducent henter ny topchef i koncern-søster

Michael Heeager Nystrup bliver ny adm. direktør hos producenten af akustikplader Troldtekt. Det oplyser selskabet, der har domicil i Aarhus, produktion i Troldhede og datterselskaber i Hamburg og Malmø, i en pressemeddelelse.

Troldtekt blev tidligere i år købt af den irske koncern Kingspan Group med visionen om international vækst via fokus på bæredygtighed, og det bliver altså den nye topchefs opgave at stå i spidsen for at udbrede de danske akustikplader internationalt.

Michael Heeager Nystrup kommer direkte fra syv år i et andet dansk selskab i Kingspan-koncernen, fjernvarmerør-producenten Logstor. Her har han som Vice President haft ansvaret for salg og marketing, product management, forretningsudvikling og digitalisering.

– Han kender Kingspan indefra og har før været med til at høste fordelene ved at integrere et dansk selskab i koncernen. Med innovative produkter, der udspringer af en dokumenteret bæredygtig Cradle to Cradle-strategi, bliver Troldtekt kun mere relevant i byggeriet. Det har vi set i Danmark og i de seneste år også internationalt, hvor markedspotentialet er enormt, udtaler Alan Lawlor, adm. direktør i Kingspan Insulation og bestyrelsesformand for Troldtekt, i pressemeddelelsen.

Troldtekt

Troldtekt A/S udvikler og og producerer akustikløsninger til lofter og vægge.

Siden 1935 har dansk træ og cement været råvarerne i produktionen, som foregår i Danmark. I dag har firmaet domicil i Aarhus, produktion i Troldhede og datterselskaber i Hamburg og Malmø.

Troldtekts forretningsstrategi er tilrettelagt med det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle som det centrale element.

Troldtekt har siden foråret 2022 været en del af Kingspan Group, en multinational koncern med hovedsæde i i Irland, der leverer byggematerialer og har aktiviteter i over 70 lande.

Kilde: Troldtekt

Før sin tid hos Logostor arbejdede Michael Heeager Nystrup i KMD, som udvikler softwareløsninger til stat og kommuner. Han er uddannet cand.merc. i økonomistyring.

Gør klar til at fordoble kapaciteten

Hos Troldtekt vil Michael Heeager Nystrup afløse Peer Leth, der har været på direktørposten siden 2006. Peer Leth har efter eget valg søgt nye udfordringer som adm. direktør hos Dansk Træemballage A/S.

Direktørskiftet finder sted 1. oktober 2022, hvor Michael Heeager Nystrup tiltræder. 

Som en del af Troldtekts ambitioner om yderligere vækst vil et af den nye topchefs fokusområder i de næste to-tre år blive opførelsen af en ny fabrik i Troldhede. Den supplerer den eksisterende fabrik og vil mere end fordoble Troldtekts produktionskapacitet.

– Vi kommer til at bygge for mellem 400 og 500 mio. kr., og når fabrikken står færdig og fuldt udbygget, kommer der til at arbejde omkring 100 mand i produktionen. I forvejen har vi beskæftiget 125 mand i Troldhede, fortæller direktør Peer Leth tidligere i år om det nye anlæg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.5