23948sdkhjf

Lars Larsen Group overtager ikons ejendomsportefølje

Med en nylig investering har arvingerne i Jysk-familien overtaget en ganske særlig ejendomsportefølje.

Det skriver Finans.

Lars Larsen Group har ifølge avisen netop overtaget en portefølje med otte københavnske ejendomme, der samlet beløber sig til en trecifret millioninvestering, og med det nye selskabsnavn LLG Alleycat kippes der med hatten til den oprindelige selskabsstifter. Investeringsselskabet blev nemlig stiftet af den nu afdøde komponist Bent Fabricius-Bjerre i 2015, der sammen med sin familie ejede ejendommene frem til sin død i 2020, mens selskabet siden 2021 har været ejet af Vision Ejendomme.

Ifølge Cathrine Bakke Ahlmann, der er ansvarlig for ejendomsinvesteringer ved Lars Larsen Group, ser familieselskabet opkøbet som en stærk tilføjelse til den eksisterende portefølje.

»Opkøbet er en del af Lars Larsen Groups strategi om at skalere op på ejendomsinvesteringsområdet. Vi har desuden et ønske om at skabe en mere diversificeret ejendomsportefølje med flere bolig- og kontorejendomme. Den strategi passer de pågældende ejendomme godt ind i,« udtaler hun i et skriftligt svar til Finans.

I 2020 satte Jacob Brunsborg, formand for Lars Larsen Group, ord på det kursskifte, han var klar til at foretage med den familieformue, der gennem mange år var opbygget i selskabet.

– Jysk skal fortsætte i samme høje tempo som nu, og det selskab er et yderst velsmurt lokomotiv i fart. Vores mål er, at balancen i vægtskålen udjævnes, så Lars Larsen Group en gang i fremtiden reelt vil kunne klare sig uden detailhandel, hvis der skulle blive behov for det, lød det dengang fra formanden.

Også adm. direktør Jesper Lund har tidligere udtalt sig om den nye investeringsstrategi, og i efteråret 2020 meddelte han, at familieselskabet var klar til at indlede en investeringsoffensiv med en ramme på op mod 15. mia. kr.

Ifølge Finans er prisen på handlen ikke oplyst, men samlet set overstiger den oprindelige købspris for de otte ejendomme 600 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11