23948sdkhjf

Jysk-arving sadler om: Vi skal kunne klare os uden butikkerne

Med en ny strategi vil Lars Larsen Group øge investeringerne i værdipapirer, ejendomme og virksomheder. Målet er, at investeringsselskabet på længere sigt skal tjene lige så mange penge på investeringer, som man tjener på Jysk-kædens 2.850 butikker.

Det skriver Finans.

Jacob Brunsborg overtog i juni formandsstolen i Lars Larsen Group efter sin far, Lars Larsen, der døde kort efter. Nu sætter Jysk-arvingen for første gang ord på, i hvilken retning han ønsker at udvikle selskabet, der i regnskabsåret 2018/19 havde et overskud før skat på 3,7 mia. kr.

– Jysk skal fortsætte i samme høje tempo som nu, og det selskab er et yderst velsmurt lokomotiv i fart. Vores mål er, at balancen i vægtskålen udjævnes, så Lars Larsen Group en gang i fremtiden reelt vil kunne klare sig uden detailhandel, hvis der skulle blive behov for det, udtaler Jacob Brunsborg til avisen.

Af de 3,7 mia. Lars Larsen Group tjente I seneste regnskabsår kom de 3,2 mia. kr. fra Jysk, så der er et stykke vej at gå, inden den ønskede balance er opnået.

Jacob Brunsborg har ikke ønsket at præcisere, hvilke investeringer der ligger forude eller hvor store beløb, der kommer i spil, men han fastslår, at både flere detailselskaber og møbelvirksomheder reelt kan komme til. Desuden bliver der fokus på ejendomme, som selskabet hidtil ikke har været så aktive indenfor.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14