23948sdkhjf

Boom i dør-, vindues- og køkkenindustrien smitter positivt af på værktøjsleverandør

Boom i byggebranchen gav værktøjsfirmaet Kyocera Unimerco et rekordregnskab med et trecifret resultat før skat

Værktøjsfirmaet Kyocera Unimerco, som blandt andet leverer håndholdt værktøj som sømpistoler og bindemaskiner samt skærende værktøjer til dør-,  vindues- og køkkenindustrien, har kun grund til at være tilfredse med årets regnskab, der byder på et "rekord" resultat på 156 millioner kroner før skat.

- Vi endte med et godt år, hvor vi kom ud af coronaperioden med et godt resultat. Coronapandemien ramte mere eller mindre rent ind i vores regskabsår i april 2020, fordi vi har et skævt regnskabsår. Så selvfølgelig påvirkede corona stadig 21/22, men det var efterhånden ved at have normaliseret sig, siger Henrik Schurmann, Group Vice President i Kyocera Unimerco.

Det rekordstore resultat skyldes primært, at Kyocera Unimerco har nydt godt af det store boom i byggeindustrien.

- Byggeindustrien har boomet med offentlige tilskudsordninger og privat aktivitet, både i Europa og resten af verden. Landene har lavet tilskudspakker, så man kunne få ekstra skattefordele ved at lave renovationer, og det har vi mærket. Det har både været indenfor håndholdt værktøj som sømpistoler og bindemaskiner, som bliver solgt i byggemarkeder, samt skærende værktøjer til døre, vinduer og køkkener. De to områder har klaret sig ekstraordinært godt, siger Henrik Schurmann.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

1.297