23948sdkhjf

Vinduesproducent vil gentage sjællandsk succes på jysk

Det skal være let for håndværkerne at vise døre og vinduer frem til boligejerne, når det passer dem.

To år efter KPK Døre og Vinduer åbnede et ubemandet showroom på Sjælland, laver vinduesvirksomheden derfor samme manøvre i det jyske. Med et showroom i Vejle får også de jyske vindueskunder mulighed for at besøge en vinduesudstilling uden foregående aftale – et koncept, der er taget varmt imod på Sjælland.

– Efter at have testet det af i København kan vi nu konkludere, at konceptet er en stor succes. Vi har langt større besøgstal, end vi havde håbet på, fortæller Peter Bechmann, salgschef hos KPK, og fortsætter:

– En del af forklaringen er, at håndværkere meget let kan hjælpe slutbrugerne til at få en digital nøglekode på vores hjemmeside, og få sekunder efter kan de lukke sig selv ind. Det er en meget fleksibel løsning både for os og for håndværkerne, fordi man ikke er afhængig af, om en sælger også har mulighed for at være til stede på samme tidspunkt.

Ønsker øget tilgægelighed

Med etableringen af et showroom i Vejle ønsker KPK at komme endnu tættere på de håndværkere og slutbrugere, der er interesserede i virksomhedens døre og vinduer. Den høje aktivitet i byggeriet betyder, at efterspørgslen efter virksomhedens produkter er stor, og derfor ønsker KPK også at gøre deres døre og vinduer tilgængelige for endnu flere håndværkere og deres kunder, påpeger Peter Bechmann.

– Vi har konstateret, at slutbrugerne i stigende grad har en holdning til, hvordan deres vinduer og døre skal se ud, og derfor er vi glade for, at vi med åbningen i Vejle kan tilbyde flere af vores håndværkerkunder en mulighed for, at de kan guide potentielle købere hen og se vores produkter fysisk. Generelt stiger tilgængeligheden markant, da det foruden vores udstilling i København også er muligt at se vores produkter i vores udstilling på Mors – og det betyder, at en rigtig stor del af landet nu kan tilgå et af vores showrooms inden for en times kørsel, lyder det fra Peter Bechmann.

KPK sælger døre og vinduer gennem håndværkere, og ifølge Peter Bechmann er der kommet mange positive tilbagemeldinger om virksomhedens showrooms fra netop håndværkere, som enten mødes med kunderne i et showroom eller anbefaler husejere, at de selv kan aflægge et besøg.

– Håndværkerne synes, det er et rigtig godt tiltag, fordi de kan henvise deres kunder til det nærmeste showroom. Det gør det meget lettere at få et spontant besøg passet ind i en travl hverdag, og slutbrugerne kan med egne øjne se, hvilke døre og vinduer håndværkeren har anbefalet, siger salgschefen.

Showroomet i Vejle åbner på Transitvej 16, kan besøges alle ugens dage, 365 dage om året, mellem kl. 6.00 og 24.00. Derudover har virksomheden også – ligesom showroomet i København – udviklet det i en virtuel udgave, så håndværkerne eller virksomhedens sælgere enten ved en skærm eller over telefonen kan guide igennem udstillingen og således vise nøjagtig det samme frem, som man kan se i det fysiske lokale.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093