23948sdkhjf

Kontorleverandør i nyt samarbejde med privatfokuseret belysningsbrand: Derfor giver det mening

Hos kontormøbelleverandøren Rumas i Aalborg sætter man pris på samarbejder med lokale kræfter, og med et nyt af slagsen satser man på at ramme en strømning i tiden post pandemi.

De nye samarbejdspartnere er Ebb & Flow, der har til huse i nærliggende Svenstrup J., og som hidtil primært har henvendt sig til den private forbruger og hospitality-segmentetinternationalt. Og egentlig var det slet ikke, noget Rumas gik og ledte efter.

– Vi stod sådan set ikke og manglede belysning, men vi mødte hinanden til sidste års 3 Days of Design, og da vi fandt ud af, at vi bor så tæt, var det oplagt lige at sætte sig sammen, fortæller Rikke Kragelund, der er marketingansvarlig hos Rumas.

Hun peger på, at der udover god kemi og fælles nordjysk ophav var en delt passion for detaljen og dansk design at bygge videre på, og Ebb & Flows lamper har dermed helt naturligt fundet vej til Rumas’ showroom og præsentationsmaterialer, forklarer Rikke Kragelund.

Perfekt timing

Selvom de to virksomheders kundekompas hidtil har peget i ganske forskellig retning, har det ifølge Rikke Kragelund ikke været svært at slå ind på samme sti. For på Rumas’ hjemmebane er der pludselig blevet rigtig god plads til en spiller som Ebb & Flow.

– Vi står jo i en tid her post corona, hvor folk skal tilbage på arbejdspladserne, og det kræver noget af virksomhederne, der samtidig har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at fastholde medarbejderne, fordi riften om dem er så stor, fortæller Rikke Kragelund.

– Det kan man tænke ind i en indretningsfase, hvor man for eksempel kan skabe nogle andre rammer ved at bringe nogle mere hjemlige elementer ind og tænke i mere hygge og stoflighed, og det er noget af det, Ebb & Flow er rigtig gode til, lyder det videre.

Hos Ebb & Flow glæder man sig til gengæld over, at man med aftalen kommer tættere på en kundekreds, man hidtil ikke har haft meget at gøre med.

– Ebb & Flow har internationalt nydt stor anerkendelse både overfor den private forbruger og i høj grad til hospitality-segmentet siden starten. Danmark har været et næsten ukendt farvand men i Rumas har vi fundet en ideel samarbejdspartner af et engageret og professionelt team som forstår vigtigheden af helheden i indretning af mødelokaler og kontorer; lyd, farver, kvalitet og lys, siger adm. direktør Thomas Dusinius Kronevald.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.097