23948sdkhjf

Køkkenkæde ottedobler sin svenske tilstedeværelse med ny aftale

Nordjyske JKE har i dag fem køkkenbutikker i det svenske, men snart kan landets køkkenkøbere stifte bekendtskab med den danske kæde i hele 40 butikker landet over. 

Det sikrer en ny aftale, JKE har indgået med Electrolux Home. Kæden, der er til stede i hele landet, sælger alt fra hvidevarer til køkkener, og fremover kommer der til at stå JKE på samtlige af sidstnævnte. Dermed er der udsigt til 35 nye salgssteder for den danske køkkenproducent, og de kommer alle til at åbne i år.

– JKE har længe haft et ønske om at vokse på det svenske marked. Her er der et stort potentiale for vores køkkener, som er kendt for stærkt nordisk køkkendesign, bæredygtige materialer og køkkener i snedkerkvalitet. Det, vi kan, er efterspurgt af de svenske forbrugere. Derfor er aftalen med Electrolux Home en vigtig milepæl for at vokse i Sverige, siger Freddy Lauridsen, der 1. maj indtog direktørstolen hos JKE.

Tilgængelighed er vigtigt

Han peger på, at flertallet af forbrugerne efterhånden henter inspiration på nettet, når der skal investeres i et nyt køkken.

– De er meget bevidste om, hvad de gerne vil have, når de træder ind i butikken. Derfor er det også vigtigt, at det er nemt at komme ind i en spændende køkkenudstilling, hvor de kan få god rådgivning og se og mærke på alt fra materialer til funktionaliteten i køkkenet. Tilgængelighed er vigtig, når en familie skal købe køkken til boligens vigtigste rum, fastslår Freddy Lauridsen.

At Electrolux Home netop har valgt at teame op med JKE handler ikke alene om et sats på nordisk design og dansk kvalitet, men også køkkenkædens produktionssetup og grønne fokus har været med til at tiltrække den nye partner.

– JKE arbejder målrettet med bæredygtighed. Ikke bare i forhold til materialer, men i alle led af produktionen af køkkener. Det ser vi som en meget vigtig del af virksomhedens kultur, og bæredygtighedsperspektivet imødekommer de ønsker, som forbrugerne har til deres køkken, siger Michael Larsson, som er salgschef hos Electrolux Home.

På hovedkontoret i Nordjylland er der nu blevet travlt med at geare op til den store udvidelse i Sverige. Det gælder både i forhold til produktionen, men også med hensyn til indretning, markedsføring og logistik. Og i hele organisationen glæder man sig til at komme rigtigt i gang.

– Vi glæder os meget til samarbejdet med Electrolux Home, som vi deler værdier med og holdning til, hvad stærkt nordisk design kan gøre for hjemmet. Gennem samarbejdet får JKE en unik platform for at vækste og gøre det i naturlige og stærke rammer, som svenskerne kender og holder af, siger Jesper Lassen, salgsdirektør i JKE.

Læs mere om: JKE
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096