23948sdkhjf

Køkkenbutik til salg - JKE jagter ny ejer i Viborg

For tre år siden fik JKE-butikken i Viborg ny ejer og året efter - selvom coronaen hærgede - gennemgik forretningen på Lundvej en gennemgående renovering. 

Men snart er det slut med indehaverens engagement i Viborg.

Det meddeler virksomheden i en pressemeddelelse. 

- Viborgensernes opbakning til køkkenbutikken har på ingen måde skuffet, og butikken har utroligt fine udviklingsmuligheder med den rette ejer, siger Claus Nielsen, der er indehaver af butikken. 

Han er imidlertid også direktør i Køkken- og Hvidevarebrugsen i St. Ajstrup, ligesom han sammen med sit team driver JKE-butikkerne i Aalborg og Brønderslev, hvilket gør Claus Nilsen til landets førende JKE-forhandler, men nu trækker han altså stikket længst mod syd. 

- Der er langt fra Viborg til Nordjylland, som er vores hjemmemarked. Her har vi rigeligt at se til og har derfor besluttet os for at fokusere benhårdt på vores nordjyske kerneområde, hvor vi senest har udvidet ved at åbne en ny JKE-butik i Aalborg i år, forklarer han. 

Han håber, at JKE-butikken kan komme på lokale hænder og blive ført videre. 

- Vores store ønske er, at der i Viborg-området findes en dygtig forretningsdrivende, der har et godt netværk og drømmer om netop sådan en butik som vores og kan føre den videre sammen med medarbejderne fra butikken. 

- Det kan være en, som allerede driver beslægtet virksomhed eller en ansat, som ser en oplagt mulighed for at få foden under eget bord, siger Claus Nielsen. 

Læs mere om: JKE
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.534