23948sdkhjf

God start for Randers+Radius

De seneste måneder har givet masser af ordrer, og det nye Randers+Radius har fået en mere end godkendt start på tilværelsen.
I slutningen af november sidste år tog Radius Møbler hul på et nyt og spændende kapitel, da møbelvirksomheden fra Hadsten ved Aarhus overtog R.Randers.

Den daværende R.Randers-ledelse havde i en periode været på udkig efter den rette køber til at føre virksomheden videre, og hos Radius så de to ejere; Lars Andersen og Niels Kastrup, en oplagt mulighed for at skabe en ny stærk aktør på markedet for kontraktmøbler. Randers+Radius var født.

En rigtig beslutning
Overtagelsen gik stærkt, og i første omgang valgte Randers+Radius at opretholde aktiviteter i både Odder og Hadsten. Tanken har dog hele tiden været, at den nye virksomhed skulle samles, og siden den 1. april har administration og salg haft fælles adresse hos det tidligere Radius Møbler på Tolsagervej 9 i Hadsten. I slutningen af juli samles produktionen samme sted, og dermed vil Randers+Radius have taget et stort skridt mod en fuldstændig samkøring af de to virksomheder:

- Vi følger planen fint. Det har været – og er fortsat – en stor opgave at samle , men vi kommer et skridt videre hver dag, siger Niels Kastrup, der er fuld af optimisme ovenpå en rigtig god forsommer med masser af aktivitet:

- Vi plejer at have travlt i april, men i år kom opsvinget først ultimo april. Maj, juni og starten af juli har været helt forrygende. Ordrer er nu engang det primære succeskriterium, og den seneste udvikling viser, at vi så rigtigt, da vi besluttede os for at investere i R.Randers, fortsætter han.

Skolemøbler til Norge – og indretning for Audi i Paris
Det gamle R.Randers havde gennem godt 60 år etableret sig som leverandør til kontraktmarkedet, og virksomheden har gennem tiden solgt store mængder af møbler i både privat og offentligt regi. Som mange andre har R.Randers haft det svært under krisen, men Niels Kastrup er ikke i tvivl om, at opkøbet bliver en god investering:

- R.Randers har været stærke syd for Danmark, mens Radius er det i Skandinavien. R.Randers har et godt navn ude hos arkitekterne, hvor Radius har gjort det godt på skoleområdet. Alt dette lagt sammen gør, at vi spænder vidt – lige fra de ekstraordinære designopgaver til leverancer med stor volumen – og vi mærker effekten allerede. Som Randers+Radius bliver vi nu inviteret ind flere steder end tidligere – ganske enkelt fordi vi har fået mere at byde på, fortæller Niels Kastrup.

Et eksempel, der understreger Niels Kastrups pointe, kom i juni måned, hvor Randers+Radius først formåede at lande to store ordrer på i alt 1.300 elevpladser til to skole-projekter i Norge, og siden fik til opgave at indrette et stort showroom for Audi i Paris. Det norske marked har Radius bearbejdet i årevis, mens Audi gennem længere tid har været kunde hos R.Randers. Og det er synergier som disse, der skal udbygge Randers+Radius' position i markedet i de kommende år.

Nye produkter på trapperne
I resten af 2012 er fokus på fortsat samkøring af de to virksomheder. Blandt andet er en ny hjemmeside på trapperne, og i løbet af efteråret er Randers+Radius klar med nyt brochuremateriale, der integrerer produktsortimentet.

I slutningen af oktober står der Orgatec i Köln på programmet, og her forventer Randers+Radius at have et par produktnyheder med i bagagen. Hvad det er, ønsker Niels Kastrup dog ikke at afsløre – endnu.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094