23948sdkhjf

Terrassespecialister sætter ny mand i front for udviklingen

Skive-baserede Wimex, der som en del af Moland Gruppen forhandler terrassebrædder og hegn, har ansat Janus Nørgaard Nielsen som ny udviklingschef.

Han kommer senest fra en stilling som salgschef for Norden, Baltikum og Østeuropa hos viborgensiske Genan, der arbejder med genanvendelse af dæk, og har tidligere været salgskonsulent for inddækningsspecialisterne hos NIC.

Hos Wimex bliver Janus Nørgaard Nielsen forbindelsen mellem produktudvikling, salg og marketing, og han fremhæver erfaringerne fra Genan, hvor han blandt andet har arbejdet med at finde nye løsninger til recycling, som nogen han kan trække på i den nye rolle.

– Hos Wimex kommer jeg forhåbentlig til at bidrage med min erfaring med genanvendelse og produktudvikling. Vi skal i gang med at udvikle nye produktlinjer fra bunden, og her kan jeg bruge min store erfaring med at udvikle og designe nye produkter, siger Janus og fortsætter:

– Jeg vil fokusere på at finde flere muligheder for anvendelse af vores materialer i haven og søge efter de sjove og gode idéer. Wimex har sloganet ”Framing good life”, og der skal jeg i samarbejde med designere og arkitekter være med til at finde løsninger, der understøtter det gode liv. Vi skal hele tiden kigge fremad og prøve at forudse trends, så folk kan nyde deres haver mest muligt uden at skulle bruge tid på vedligehold.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078