23948sdkhjf

Cube Design vil vokse gennem eksport

2011 bød på en vækst i omsætningen på 20 procent, og det er eksportmarkederne, der skal sikre fortsat fremgang for møbelproducenten fra Hammel.
Efter røde tal på bundlinjen i 2009 og 2010 kom Cube Design tilbage på sporet i det forgangne regnskabsår.

Omsætningen steg med 20 procent, og det var medvirkende til, at et 2010-underskud på -1,17 mio. kr. blev vendt til et overskud på 0,96 mio. kr. efter skat.

Ikke overraskende betegner ledelsen både omsætning og resultat som tilfredsstillende, og i 2012 er der budgetteret med yderligere vækst i omsætningen, blandt andet på eksportmarkederne.

Christian Berggren, søn af stifter Curt Berggren, sagde for nylig i et interview med fagbladet Træ & Møbel Industri, at netop eksport er et område, der kommer til at spille en central rolle for Cube Designs strategi i de kommende år:

- Det meste af vores eksport foregår til Europa, især Norge, hvor vi har cirka 25 forhandlere, men også markeder som Mellemøsten og Japan har vist interesse. Jeg tror på, at vi skal gøre endnu mere på eksportmarkederne, så vi kan få den andel i vejret og gøre os mindre sårbare over for det danske marked, sagde han blandt andet.

Cube Design fik tidligere på måneden ny direktør, da Benny Sørensen havde første arbejdsdag på fabrikken den 1. juni. Den nye adminstrerende direktør er kommet til fra Sapa Profiler og har afløst Curt Berggren, der fortsætter som formand for bestyrelsen.

Læs også: Ny direktør i Cube Design
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078