23948sdkhjf

Svane henter kædedirektør fra modeverdenen

I dag, mandag d. 2 maj, tiltræder Cecilia Winther som ny kædedirektør hos TCM Group-ejede Svane Køkkener. 

Det nye ansigt på ledelseteamet kommer senest fra posten som adm. direktør i modevirksomheden Coze Aarhus, og ifølge sin nye arbejdsgiver har Cecilia Winther værdifuld erfaring med såvel ledelse som retail og onlinehandel.

– Vi har valgt en stærk profil med lederkompetencer fra retail og franchise i Danmark og udlandet. Baggrunden som topleder giver hende de bedste forudsætninger for at lede og udvikle kæden i fremtiden, lyder det fra Torben Paulin, adm. direktør i TCM Group.

Nye markeder i sigte

Cecilia Winthers CV rummer desuden to år som adm. direktør hos interiørvirksomheden RTC House of Brands samt halvandet år som salgsdirektør hos Invita, så køkken- og designverdenen er langt fra fremmed for den nyslåede kædedirektør, der mener at være landet det rigtige sted.

– Svane Køkkenet er det stærkeste designbrand og markedsledende i sin kategori. Jeg glæder mig vanvittig meget til at være med til at videreudvikle det, fastslår hun.

Hos Coze Aarhus har Cecilia Winther blandt andet stået i spidsen for en rebranding med fokus på bæredygtige processer og produkter, og hun mener, at køkkenbranchen kan lære en hel del af mode- og interiørvirksomhederne, når det kommer til bæredygtighed og digitalisering.

– Køkkenkøbet starter på internettet, og derfor skal vi være de bedste til at guide kunderne igennem købsprocessen fra digitale platforme til fysiske butikker. Bæredygtighed står desuden højt på vores agenda, lyder det.

Som sin første opgave for Svane Køkkenet er kædedirektøren med svenske rødder og en baggrund som cand.merc. fra Aarhus Universitet på vej rundt for at besøge kædens butikker, der for nuværende tæller 28 danske og 12 norske. Og går alt efter planen skulle sidstnævnte tal gerne fortsætte med at vokse.

– Udfordringen bliver i samarbejde med lederteamet at fortsætte vækststrategien, hvor målet er at øge markedsandelen i Danmark, fortsætte ekspansionen til landsdækkende kæde i Norge og etablering på andre markeder, som vi kigger vi på, siger den nytiltrådte kædedirektør.

Cecilia Winther overtager stafetten efter Michael Oversø, der har bestredet posten som kædedirektør siden februar 2020. Han skiftede i marts til en stilling som Chief Retail Officer hos hvidevarekoncernen White Away Group.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109