23948sdkhjf

Roslev Trælasthandel satser på FSC

Den midtvestjyske trælastkoncern tager konsekvensen af stigende efterspørgsel og ændrede krav til leverandørerne.
Tilbage i 1990’erne forsøgte Roslev Trælasthandel sig med en FSC-certificering. Det viste sig imidlertid at være for tidligt.

Kendskabet til FSC var ikke ret stort, og kunderne var ikke villige til at betale for certificerede produkter. Men tiderne skiftet, og virksomheden vælger derfor igen at satse på bæredygtige træprodukter:

- Det er nødvendigt at kunne tilbyde visse varer, og ikke blive sorteret fra som leverandør allerede i tilbudsfasen. Derfor har vi igen valgt at få en FSC-certificering, fortæller Eigil Præst, der er sælger hos Roslev Trælasthandel.

Virksomheden er i 2012 blevet medlem af FSC Danmark og vil bruge FSC Danmark som sparringspartner i opstartsfasen. På nuværende tidspunkt er Roslevs primære FSC-produkter råtræ, softwood og hardwood, men flere produktgrupper følger ude i fremtiden.

- Jeg tror på FSC- mærket. Det er kommet for at blive. FSC Danmark gør et meget stort stykke arbejde for at øge kendskabet til FSC, og det har udmøntet sig i et stigende kendskab til FSC-mærket de seneste år, siger Eigil Præst, der vurderer, at samarbejdet med FSC også vil få en positiv effekt internt i organisationen.

Roslev Trælasthandel har hovedkvarter i Skive samt afdelinger i Holstebro, Herning og Ikast. Koncernen realiserede i 2011 et resultat på 0,55 mio. kr. ud af en omsætning på 586 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078