23948sdkhjf

Pisseirriterende: Gentagne gastyverier plager trælast

Tre gange på tre uger har Roslev Trælasthandel i Skive haft ubudne gæster, der har været på jagt efter én ting: Gasflasker.

Det skriver Tv Midtvest.

Til mediet fortæller direktør og medejer Jørn Christiansen, at tyvene ved seneste indbrud i weekenden lykkedes med at komme ind på pladsen, hvor de har væltet en palle med betonfliser og skåret metalafskærmningen op, hvorefter flaskerne er blevet løftet ud over hegnet.

–  Vi synes, det er pisseirriterende. Det giver en masse bøvl. For det første mister vi en masse penge. Vi har fået stjålet gas for omkring 75-80.000 kroner. Når vi stod her mandag morgen, er der nogle kunder, vi ikke kan servicere. Det giver en masse bøvl, lyder det fra direktøren, der frygter, at de stjålne flasker bliver solgt videre til private.

Han opfordrer derfor sine kolleger i områdets andre trælaster og byggecentre til at være opmærksomme på, om nogen kunder kommer for at opkræve pant for mere end et par flasker ad gangen.

Også andre steder i lokalområdet har gastyve været på spil. Således forsvandt der ifølge Tv Midtvest fredag eftermiddag 35 gasflasker til en samlet værdi af 27.000 kr. fra grovvarehandlen Miljøfoder i Ikast.

Hos lokalpolitiet i Herning vurderer man, at det er sandsynligt, at det kan være de samme gerningsmænd, der har været i gang flere steder over weekenden.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078