23948sdkhjf

Fumac vender udviklingen

Efter nogle svære år peger pilen igen i den rigtige retning på den midtjyske møbelfabrik. Henover foråret er staben udvidet med 10-12 ansatte.
Hanbjerg Møbelfabrik Holding, der er selskabet bag kontormøbelfabrikken Fumac, har tabt omkring 30 mio. kr. i løbet af de sidste tre regnskabsår. Men når 2011/12-regnskabet afsluttes ved udgangen af denne måned, er det med betydelig fremgang.

Direktør Tommy Jensen fortæller til Dagbladet Holstebro-Struer, at Fumac i løbet af to år næsten har fordoblet sin omsætning til omkring 100 mio. kr., og han forventer på den baggrund ”et pænt overskud”.

- Vi er godt på vej i den rigtige retning, siger direktøren, der kan glæde sig over et par store ordrer, der bidrager godt til omsætningen. Fumac har blandt andet fået til opgave at sørge for indretningen af de nye ATP-centre med i alt godt 1.200 arbejdspladser, og i Norge skal Fumac forsyne et stort advokatkontor i Oslo med kontormøbler.

Rutsjetur
Da møbelbranchen var på sit højeste beskæftigede Fumac omkring 100 medarbejdere. Siden kom krisen, og medarbejderantallet blev halveret.

Den aktuelle fremgang betyder imidlertid, at organisationen igen vokser, og i dag råder Fumac over en stab på cirka 75 ansatte.

- Vi har ansat i hvert fald 10-12 mand hen over foråret. Og vi mangler fortsat et par stykker lige nu, siger Tommy Jensen til Dagbladet Holstebro-Struer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109