23948sdkhjf

Roslev investerer i Herning

Kraftig vækst medfører, at den jyske trælastkoncern nu igangsætter en større ombygning af Herning Tømmergård. Fremover skal der satses på det professionelle segment.
Roslev – Herning Tømmergård har i løbet af de senere år oplevet en kraftig vækst indenfor det professionelle segment, og der er ikke umiddelbart udsigt til, at udviklingen stagnerer – snarere tværtimod.

Succesen betyder, at de fysiske rammer på Hedelandsvej ikke længere er tilstrækkelige, og derfor igangsætter Roslev nu en større ombygning,

- Det vil give os den fornødne plads til at forbedre vores interne og eksterne logistik på vores nuværende placering. Samtidig vil vi kunne tilbyde et bredere og mere professionelt sortiment samt få mere plads til at yde en endnu bedre personlig betjening og rådgivning af vores kunder, forklarer afdelingsdirektør Ole Koch Thomsen.

Detailbutik lukker
Ombygningen starter 1. september 2012, og den nyombyggede butik ventes at stå færdig primo 2013. Til den tid vil den nuværende detailbutik være fortid – og det koster nu jobbet for et ikke angivet antal medarbejdere:

- For at realisere de strategiske planer i vores nuværende lokaler har vi desværre været nødsaget til at træffe en tung beslutning om at lukke vores detailbutik. Det betyder også, at vi må tage afsked med nogle af vores dygtige og kompetente medarbejdere, hvilket vi naturligvis er meget kede af. Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at give de berørte medarbejdere det bedste afsæt til en ny karriere, forsikrer Ole Koch Thomsen.

Roslev Trælasthandel har hovedkvarter i Skive samt afdelinger i Holstebro, Herning og Ikast. Koncernen realiserede i 2011 et resultat på 0,55 mio. kr. ud af en omsætning på 586 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078