23948sdkhjf

Direktør forlader Holmris B8 

Steffen Max Høgh, der de seneste fem år har været en del af Holmris B8, er det snart ikke længere.  

”Jeg har besluttet at fratræde min stilling som Sustainability Director i Holmris B8”, skriver han i et opslag på det sociale medie Linkedin. 

Han varsler således en afsked med den virksomhed, han oprindeligt blev en del af i 2016, da Holmris B8 overtog hans og medstifter Jakob Hansens kontormøbelvirksomhed 3R Kontor, der gjorde sig i opkøb, istandsættelse og gensalg eller donation af brugte kontormøbler.  

Bevarer den røde tråd  

Dermed sikrede kontraktmøbelleverandøren sig et cirkulært ben, der siden blev integreret fuldt under navnet Holmris B8 Circular, og Steffen Max Høgh har i kraft af sin rolle som CSR-direktør spillet en afgørende rolle i det bæredygtighedsarbejde, der de seneste år har fyldt stadig mere hos Holmris B8.   

”Jeg er utrolig stolt over, at vi har skabt en ambitiøs bæredygtighedsstrategi, der bringer Holmris B8 blandt de bedste i branchen og som kan bære forretningen trygt ind i fremtiden med de stigende krav til ESG-rapportering og reel handling bag ordene,” skriver han videre i sit Linkedin-opslag.  

Senest har Wood Supply kunnet berette, hvordan Steffen Max Høgh som en af de drivende kræfter bag den nye Nordic Collection har været med til at skubbe store dele af branchen i retning af en mere datadreven grøn dagsorden, og farvellet til Holmris B8 er da heller ikke et farvel til den bæredygtige agenda, der i en årrække har været den røde tråd i hans professionelle virke.  

Jeg vil forsætte med at lave podcasten Bæredygtig Business og rådgive virksomheder, som ønsker at forene bæredygtighed og forretning, hvilket jeg får endnu mere tid til nu,” lyder det fra Steffen Max Høgh, der også fortsat vil yde Holmris B8 strategisk rådgivning.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.135