23948sdkhjf

Nordjyder satte kronen på værket

Højer Møbler fra Vester Hassing ved Aalborg har leveret møblerne til den netop indviede Ørestad Skole.
Med blot seks ugers mellemrum i efteråret 2011 vandt nordjyske Højer Møbler to vigtige udbud i samarbejde med Aarhusianske OJ Skolemøbler.

Først lykkedes det at komme ind som leverandør af skolemøbler til Københavns Kommunes 66 uddannelsesinstitutioner, og siden fulgte de to virksomheder op med endnu en aftale – denne gang i Odense og Aarhus.

Læs også:
Jyske firmaer vinder stort møbel-udbud i København
Møbelkonsortium løber med endnu et EU-udbud

Som led i aftalen med Københavns Kommune afsluttede Højer Møbler/OJ Skolemøbler for nyligt leverancen af møbler til den nye Ørestad Skole, og direktør Jens Højer kan med stolthed sige, at hans virksomhed, i samarbejde med Claus Bjarrum, har bidraget til et ganske visionært projekt.

På den nye skole giver trekantede borde børnene en ny fornemmelse for geometri, mens møbler i anderledes former og et utal af farver stimulerer sanserne og opfordrer til kreativitet. Bøde slængemøbler giver lyst til fordybelse, synlige vind- og solcellemålere røber hvor meget strøm, der dagligt bruges på skolen, og børnene kan både hænge, svinge, ligge, stå, når de skal lære.

Med differentiering, leg og kreativitet som kodeord adskiller indretningen på den nye Ørestad Skole sig således meget fra den, de fleste sikkert husker fra deres egen skoletid.

- Som virksomhed har vi sat os som mål at bidrage til at udvikle det fysiske undervisningsmiljø og tilbyde møbler og indretning, som understøtter de pædagogiske ambitioner og tilgodeser den enkelte elev. Og vi synes det har været utroligt spændende at være med til at indrette Ørestad Skole, hvor man vil motivere og stimulere børnene på en ny måde, siger Jens Højer ifølge Højer Møblers hjemmeside.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078