23948sdkhjf

Voldsom ekspansion: Køkken-kæde vil åbne nye butikker i 10 byer

To nye JKE-butikker slår dørene op i foråret 2022, og på ønskesedlen står yderligere 10 byer rundt i Danmark, hvor den nordjyske køkkenvirksomhed gerne vil åbne nye køkkenbutikker.

Sådan lyder udmeldingen fra Jesper Lassen, salgsdirektør hos JKE.

Han fremhæver i en pressemeddelelse, at dygtige køkkenfolk, som gerne vil åbne en ny køkkenbutik, ikke hænger å træerne. Derfor gør JKE nu en særlig indsats.

- JKE-fabrikken og -kæden har medvind blandt de private forbrugere og i stigende grad på det professionelle marked, fordi virksomheden er blevet kendt for sine snedkerkøkkener i nordisk design og god kvalitet i bæredygtige materialer, siger Jesper Lassen.

Derfor ønsker JKE, som en del af sin vækststrategi, at åbne en række nye og inspirerende køkkenbutikker rundt i Danmark. Men ikke for enhver pris.

- Vi skal have fat i de dygtige og dedikerede kandidater, der går med ”en selvstændig i maven”. Det skal være mennesker, som brænder for at blive forhandler og åbne en ny butik med JKE-skiltet på facaden, siger Jesper Lassen.

To nye butikker er på vej

JKE har derfor kaldt på forstærkning fra to eksterne og erfarne konsulenter, som begge kender køkkenbranchen indgående.

Det er Bent Aage Madsen, som har mere end 20 års erfaring med rekruttering og salgsledelse, og Torben Nielsen, som har lige så lang erfaring med køkkenbranchen - både som forhandler og i ledende stillinger inden for flere af de store køkkenbrands i Danmark og Norden. Begge har de gennem årene rekrutteret flere dygtige køkkenforhandlere og hjulpet dem godt i gang.

JKE er allerede på vej med nye butikker. En ny butik på JKE’s hjemmebane – i Aalborg – åbner i første kvartal 2022 og på Amager lidt senere på foråret. Derudover er der 10 øvrige byer, som er på ønskelisten: København, Glostrup, Næstved, Slagelse, Esbjerg, Herning, Holstebro, Aabenraa og Randers. Desuden leder JKE efter en ny placering og en ny forhandler til Kolding. Rækken af byer skal også støtte et voksende erhvervssalg.

- Vi har et stort netværk og klare kompetencer inden for køkkenbranchen, som vi vil bruge i vores arbejde med at finde nye JKE-forhandlere til større byer rundt om i landet. Det er ikke en let opgave, men selvfølgelig kan det lade sig gøre, siger Torben Nielsen og understreger, at der altid går nogen rundt derude, som har lyst til at få foden under eget bord og hånden på kogepladen.

Kig på andre brancher

Konsulenterne kigger ikke bare efter køkkenfagfolk til at blive forhandlere.

- Vi har set mange gode eksempler på, at dygtige salgsfolk fra andre brancher, for eksempel hvidevare-, møbel-, tøj- og livsstilsbranchen er blevet dygtige forhandlere i køkkenbranchen, siger Torben Nielsen.

Både han og Jesper Lassen forventer også, at der er interesserede, der selv henvender sig i forbindelse med, at JKE nu melder ud, hvilke byer, der gerne skal have nye køkkenbutikker.

Læs mere om: JKE
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11