23948sdkhjf

3.000 kvadratmeter planker fra Randers til Nordsjælland

Den tidligere lystgård Thorstedlund i Frederikssund har fået nyt liv. Her har entreprenørvirksomheden Kies renoveret og konverteret bygningerne, der fra 1983 til 2009 husede en kunsthøjskole, men nu rummer 25 boliger med lyse plankegulve, som Hadsund-baserede Timberman har leveret.

Hele renoveringen er foregået med respekt for de eksisterende bygninger og med ønske om at bevare så meget af det oprindelige udtryk som muligt, og til de i alt 3.000 kvm gulve faldt valget derfor på de lyse planker i ask.

 – Gulvets robuste og hårdføre egenskaber gør det meget modstandsdygtigt over for skrammer og andre skader, hvilket har været meget vigtigt for os. De er desuden nemme at vedligeholde og ser flotte ud, og lejerne er også meget glade for gulvene, lyder det fra Simonas Nikartas, som er direktør i Kies ApS og byggeleder på projektet.

Ifølge entreprenøren falder plankegulvet naturligt ind i den moderne, skandinaviske indretning og komplementerer samtidig de charmerende bygningers traditionelle og fine detaljer såsom småsprossede vinduer.

– Trægulvet egner sig perfekt til et renoveringsprojekt som Thorstedlund, hvor både praktiske egenskaber og gulvets æstetiske udtryk har en stor betydning. De lyse plankegulve, som har en smuk mat lakering og børstet overflade, der fremhæver træets åretegninger, matcher både den nordiske indretning og falder ind blandt de originale detaljer, fortæller salgskonsulent hos Timberman Morten Schubert.

Gulvene er udvalgt i samarbejde med Bygma Frederiksværk og derefter leveret direkte ud til byggepladsen fra Timbermans lager i Randers.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11