23948sdkhjf

Konkursramt designvirksomhed er genopstået

Aarhus-baserede Alton&Heim, der i november blev ramt af en konkurs, er igen i drift.  

Det fortæller stifter og direktør Henrik Henriksen til Wood Supply.

Konkursbegæringen indgav han selv i slutningen af oktober, efter pandemien i en periode havde gjort ondt på den unge virksomhed.

– Som nyetableret retail-virksomhed ramte coronaen os virkelig hårdt, og det er begrænset, hvad vi har kunnet få af støtte, så jeg valgte selv at trække stikket, fortalte Henrik Henriksen i oktober.

Allerede dengang vurderede stifteren dog, at der var gode chancer for overlevelse, og den vurdering har altså vist sig at holde stik.

– Vi er i fuld gang med at genstarte forretningen. Alt er i proces, og vi har travlt med at levere til alle vores kunder, fortæller Henrik Henriksen i dag.

Forud for konkursen lå han i dialog med en potentiel, udenlandsk investor, og med dennes hjælp er Alton&Heim således genopstået. Præcis hvad fremtiden kommer til at byde på for designvirksomheden, der oprindeligt blev stiftet i 2017, er dog endnu svært for Henrik Henriksen at svare på.

– Det er en tung proces med sådan en genstart, og i øjeblikket er der meget fokus på drift, men vi går i gang med en strategiproces primo det nye år, og så bliver vi meget klogere på, hvad der kommer til at ske, fortæller han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078