23948sdkhjf

Møbeldirektør er – igen – fynsk mester i vækst

Fynske Cane-Line og ejerleder Brian Djernes kan endnu engang kalde sig fynsk mester i vækst. Det blev afsløret torsdag aften, da den regionale vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2021 blev udråbt i Odense.   

Cane-Line, der især er kendt for sine high end udemøbler, har eksisteret i mere end 30 år, og det er blandt andet virksomhedens kontinuerlige vækst både hjemme og ude, der har imponeret årets regionale jury.

– Tallene taler for sig selv. Cane-Line har været med til at sætte dansk design på verdenskortet og har præsteret at blive ledende på flere markeder internationalt – noget, der er særdeles flot, når man ved, hvor meget konkurrence, der præger området, siger Brian Skovhus Jakobsen, Partner i EY og ansvarlig for region Fyn i EY Entrepreneur Of The Year.

– Og så har juryen også bemærket, at indehaver Brian Djernes er en entrepreneur helt ind i sjælen og har en passion og næse for forretning, fortsætter han.

Et sats der betalte sig

Det er kun godt to år siden, Brian Djernes senest blev hædret med den regionale vækstpris i 2019, og samme år blev han af blandt andre PwC udnævnt som årets fynske ejerleder.

2019 blev da også endnu et i rækken af rekordår hos virksomheden, og da coronaen umiddelbart efter kom buldrende, valgt Brian Djernes at satse på fortsat vækst. Cane-Line fik tømt sine lagre i Asien og skibet varerne mod Europa og Nordamerika, mens produktionen blev skruet op på fuld tryk.  

– Vi tog chancen og satte fuld gas på det hele. Det var et sats, og heldigvis gik det godt, lød det fra ejerlederen, da 2020-regnskabet i sommer landede med nye rekorder. 

I torsdagens finale dystede Cane-Line blandt andet mod sidste års fynske vinder, Carl Hansen & Søn, samt byggecenterkæden Harald Nyborg. Med den regionale sejr er udemøbelproducenten nu klar til landsfinalen, der løber af stablen til januar. Indtil videre er tre finalister fundet, og udover Cane-Line tæller feltet københavnske Better Energy samt Titan Containers fra region Sjælland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094