23948sdkhjf

Stærkt team tager prisen som Årets Tvis-butik

For godt to år siden satte Mads Nybo sig i spidsen for Tvis Køkkeners butik i Tilst ved Aarhus. Sammen med kollegerne er det lykkedes at skabe en markant fremgang, som nu belønnes med prisen ”Årets butik” i Tvis-kæden.

Teamet, der tæller seks køkkenfolk, har i fællesskab skabt vækst og udvikling. Kædechef Per Sander fremhæver de positive resultater, som vinderne har opnået:

– I butikken har de konstant fokus på daglig drift, medarbejderudvikling og kundernes behov. Det har givet en pæn vækst i både omsætning og antallet af medarbejdere, forklarer Per Sander.

Tvis Køkkener har siden september 2016 ligget på den såkaldte ”Køkkenboulevard” i Tilst. I den 550 m2. store konceptforretning på Agerøvej præsenteres de nyeste designs og farver til køkken, bad og garderobe.

Mads Nybo har været medindehaver af forretningen siden 2018. Han glæder sig over prisen som Årets Butik og skynder sig at give rosen videre til sine kolleger:

– Vi har et stærkt team med forskellige kompetencer, der supplerer hinanden. Alle har fokus på at lytte til kunderne og udvikle holdbare indretningsløsninger. Samtidig bestræber vi os på at levere lidt ekstra, så hæderen tilfalder derfor vores samlede team, slår han fast.

Mads Nybo sender dog også en del af æren tilbage til Tvis-kæden, som forstår, at køkkenkonsulenter er afhængige af gode produkter. 

– Kvaliteten er virkelig høj, og samtidig kan vi levere skræddersyede løsninger, fordi vi har et bredt sortiment. Med et stærkt brand i ryggen har vi et optimalt udgangspunkt for at udvikle forretningen, siger Mads Nybo.

 

Læs mere om: TVIS
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093