23948sdkhjf

Tvis holder flyttedag i Viborg

Tvis Køkkener fejrer det nye år med at slå dørene op til en spritny konceptbutik på Ålandsvej i Viborg. Rent fysisk flytter butikken kun 1,5 km, men i udtryk og indretning vil kunderne ifølge køkkenkæden opleve et kvantespring.

Køkkenbutikken rykker ind i en nyopført erhvervsbygning med en synlig og markant facade ud til den trafikerede ringvej, hvor den får en placering side om side med flere andre køkkenbrands blandt andet HTH og snart også Kvik.

– Vi skruer op for brandingen i Tvis Køkkener, og erfaringsmæssigt betyder den rigtige placering og synlighed meget for kundetrafikken, forklarer kædechef Per Sander.

Butikken indrettes efter et moderne koncept med nye og klassiske serier til køkken, bad og garderobe.

– Investeringen i flytning bringer udtrykket op på et nyt niveau, så udtrykket følger et koncept, som bliver genkendeligt for alle butikker i kæden. I disse år er vi i gang med en generel opgradering over hele landet, siger Per Sander.

Flere butikker har allerede implementeret det nye butikskoncept, og andre er på tegnebrættet.

Fokus på private kunder

Inspiration er nøgleordet for indretning af butikkens 425 kvm med køkken- og badmiljøer, lounge samt designlab, hvor man kan sammensætte farver, materialer og tilbehør.

– I forretningen har vi i dag mange erhvervskunder, og med den nye placering forventer vi at kunne tiltrække flere private kunder, siger indehaver Jesper Lindberg.

Han har over 25 års erfaring i Tvis-kæden, og er oprindelig uddannet på kontoret i Tvis, hvorefter han arbejdede i seks år i butikker i Aarhus-området, før han vendte tilbage til Vestjylland. Efter endnu syv år som konsulent i Herning-butikken realiserede han drømmen om at få sin egen køkkenbutik.

– For 12 år siden tog jeg springet til selvstændig køkkenforhandler i Viborg og eneste mand i butikken. Nu tager vi et stort spring, og det bliver et spændende nyt kapitel, siger forhandleren, der har investeret et større beløb i opgraderingen, og udvidet med en ekstra konsulent til tre.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094