23948sdkhjf

Fremgang hos BV-Trappen

Trappeproducenten fra Thy har godt gang i produktionen med ordrer på flere store projekter. Virksomheden har netop leveret 72 trapper til byggeriet Emiliedalen i Aarhus.
De seneste års krisesnak er forstummet hos BV-Trappen i Thy. En af Danmarks største producenter af trætrapper har været ramt som alle andre, men optimismen blev bevaret hele vejen igennem, og nu kører produktionen igen for fuldt blus.

Senest har virksomheden i Snedsted leveret trapper til Emiliedalen, et stort projektbyggeri i Skåde i det sydlige Aarhus med KPC som bygherre. Der opføres 157 boliger, både lejligheder og rækkehuse, og der er trapper i 72 af dem.

Direktør i BV-Trappen, Bjarne Vangsgaard, udtaler:

- Det har været en rigtig god opgave. Vi har leveret og monteret kvartsvings-, halvsvings- og ligeløbstrapper i hvidlakeret ask. Det var hele vejen rundt i produktprogrammet. Vi har altid haft en forkærlighed for projektbyggerier. Det er her vi virkelig har mulighed at vise vores fleksibilitet i produktionen.

Fokuseret tilgang var vejen ud af krisen
Leverancen er sket i samarbejde med Roslev – Herning Tømmergård, og netop trælasterne har stor betydning for trappeproducenten fra Thy.

- Trælasterne er vores forhandlere og vigtigste samarbejdspartnere. De har selvfølgelig en stor kontaktflade, og er med til at sende arbejde vores vej. De giver os adgang til mange spændende projekter, siger Bjarne Vangsgaard.

Han erkender, at de seneste år har været en udfordring, og derfor er armene ikke hævet højt over hovedet, selvom det nu går fremad igen.

- Nu er vi jo ikke placeret i en landsdel der ligefrem jubler, når det går godt, men vi sætter os omvendt heller ikke ned og græder, når det går skidt. Vi smøger til gengæld ærmerne op. De seneste år har da været hårde, men faktum er, at vi stadig er 25 medarbejdere. Vi har hele tiden haft som mål at fastholde vores korte leveringstid og have den nødvendige kapacitet. Samtidig har vi gjort meget ud af at analysere ordretilgangen og derfra optimere produktionen. At vi har haft fokus på det, har hjulpet os til at komme ud på den anden side, slutter Bjarne Vangsgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078