23948sdkhjf

Møbelmand er årets midt- og vestjyske ejerleder

Under temaet bæredygtighed har PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans kåret Karl-Henrik Lysgaard som årets ejerleder i Midt- og Vestjylland.

Karl-Henrik Lysgaard er ejerlederen bag Ikast-baserede 2-Connect, der udvikler, producerer og sælger møbler med et skandinavisk design. Karl-Henrik Lysgaard er både stifter, hovedaktionær og adm. direktør og har udført stort set alle funktioner i virksomheden gennem dens 13-årige levetid. Han vinder prisen som Årets Ejerleder 2021 i Midt- og Vestjylland for at være en ejerleder, der med stor erfaring og dygtighed har drevet 2-Connect fra start-up i 2008 til nu at være en virksomhed på vej mod en milliardomsætning.

 – Karl-Henrik er en ejerleder, der har uvurderlig erfaring og know-how inden for møbelbranchen. Han har over 20 års erfaring og indgående kendskab til de udenlandske markeder. Derudover er Karl-Henrik en ejerleder med ambitioner, og selvom 2-Connect allerede er på markeder i Europa, Australien og Nordamerika, ser han stadig betydelige vækstpotentialer i yderligere eksportmarkeder, fortæller Poul Spencer Poulsen, partner i PwC i Herning, og tilføjer:

 – Som ejerleder er Karl-Henrik en styrmand, der kender kunder, markeder og medarbejdere. Han har udført stort set alle funktioner i virksomheden, og så har han taget 2-Connect fra ingen ansatte til nu at have 30 lokalt ansatte i Ikast og yderligere over 70 medarbejdere i Asien. Det er meget imponerende.

Kurs mod milliarden

2-Connect har de senest år oplevet vækst og taget en større del af møbelmarkedet, og samtidig ser 2021 ud til at blive et rekordår for Karl-Henrik Lysgaard og 2-Connect, hvor virksomheden forventer at omsætte for mere end 1 mia. kr.

 – Karl-Henrik Lysgaard er utrolig dygtig til at se muligheder, der kan skabe vækst. Hans evne til at opbygge loyale relationer til kunder og leverandører har særlig høj værdi i en tid, hvor mange virksomheder kæmper med knappe ressourcer og forsinkede leveringstider, siger Frank Ryslev, regionsdirektør i Nykredit.

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Karl-Henrik Lysgaard er den rette vinder af Årets Ejerleder 2021 i Midt- og Vestjylland.

 – I Karl-Henrik Lysgaard har man en bundsolid og dygtig ejerleder. På blot 13 år har han skabt en sund og rentabel virksomhed. Han er fuldstændig klar over, hvilken strategi som 2-Connect skal følge for at fortsætte væksten og den ellers flotte udvikling, siger Betina Hagerup, direktør for markeder i Dansk Erhverv.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021 hos PwC. Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC, Årets Ejerleder 2019 og to erhvervsprofiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172