23948sdkhjf

Møbelfirmaer sprænger rammerne: Efter tre år er der brug for endnu et spadestik

Da de to møbelvirksomheder 2-Conncet og CoreOne i 2016 flyttede ind i nybyggede lokaler på Lene Haus Vej 9 i Ikast, var det med forventningen om, at rammerne fint kunne holde i mange år.

Men efter mindre end tre år er 18 medarbejdere blevet til 45, og pladsen er nu for trang.

Derfor har ejeren af bygningen, Michael Kjær fra VIB Byg, nu påbegyndt et tilsvarende byggeri ved siden af, hvor CoreOne flytter ind, mens 2-connect overtager hele lejemålet i den eksisterende bygning.

Det betyder, at de to vækstvirksomheder efter ni års bofællesskab, først på Rømersvej og senere på Lene Haus Vej, nu igen får hver sin adresse.

- Det er jo en fantastisk rejse, 2-Connect og CoreOne har været på i deres ti års levetid, og det har givet masser af sociale fordele, sund praktik og god sparring at dele bopæl. Men virksomhederne udvikler sig i hver sin retning, så det er et naturligt tidspunkt, at vi nu får hvert vores domicil, lyder det i en pressemeddelelse fra de to administrerende direktører, Peter Flaskager Laursen fra CoreOne og Karl-Henrik Lysgaard fra 2-Connect.

Også bygherren Michael Kjær glæder sig over vokseværket:

- Jeg kender jo indflytterne rigtig godt, og de er med på at udvikle godt byggeri og spændende, indvendig design. Så det glæder mig at starte endnu et projekt op med dem, siger han.

Ifølge planerne forventes det nye byggeri klar til indflytning i oktober.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094