23948sdkhjf

Normann har fået syv etager at boltre sig på – kom med indenfor

Designvirksomheden Normann Copenhagen er rykket i nye rammer i hjertet af København. Her har virksomheden fået ikke mindre end syv etager at boltre sig på, og i de rå rammer har det været ønsket at skabe en must-see destination for kvalitetsdesign og kreativitet.

Bygningen daterer tilbage til 1936 og fungerede oprindeligt som et trykkeri fyldt med tunge maskiner og hårdtarbejdende bogbindere, der løb op og ned ad trapperne.

 – Vi ønskede at bevare den historiske atmosfære, imens vi transformerede bygningen til vores vision, og tilgik renoveringen med stor respekt for bygningens originale karaktertræk. De smukke armerede betonbjælker er blevet fritlagte, hvilket giver hele bygningen en sjælden, industriel følelse og arkitektonisk karakter, skriver Normann Copenhagen i en pressemeddelelse.

Huset byder blandt andet på tre etagers Norman Galleries, der er kombineret flagskibsbutik og showroom, lige som Normann har samlet kontor, administration, designstudio og workshop på i hovedkvarteret på Niels Hemmingsens Gade.

I billedhjulet ovenfor kan du få et kig inden for i de rå lokaler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109