23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn køber jysk møbelpolstrer

Fredag føjer fynske Carl Hansen & Søn en jysk lokation til foretagendet, når klassikerproducenten overtager AP Møbelpolstrings afdeling i Horsens. Per 1. oktober har Carl Hansen & Søn således overtaget såvel de omtrent ti medarbejdere som bygningerne på Østerhåbsvej, og på sælgersiden er man godt tilfreds med, at møbelproduktionen altså fortsætter i det østjyske.

– Der har været forskellige, der har vist interesse, og nogle har været interesserede i at dele det op eller kun købe nogle af aktiverne, så vi er rigtig glade for at få det solgt samlet, fortæller Peder Raagaard Hansen, der i 2005 grundlagde polsterværkstedet sammen med partner Anders Bonneman.

Valget om at sælge har de to truffet på baggrund af længerevarende sygdom hos direktør Anders Bonneman, fortæller Peder Raagaard Hansen, der understreger, at det ikke har været nogen nem beslutning.

 – Det er en virksomhed, vi har haft i over 15 år, og som har kørt bedre og bedre år for år, så det har selvfølgelig ikke været nemt, og vi prøvede også at se, om det kunne blive i gruppen, siger han med henvisning til AP Møbelpolstrings to andre værksteder i Aalborg og København.

Det var imidlertid ikke en mulighed at videreføre værkstedet i eget regi, og ifølge Peder Raagaard Hansen er salget til Carl Hansen & Søn den bedste løsning, nu det skulle være.

 – Det er en virksomhed, der har en fantastisk indstilling til dansk kvalitetshåndværk og dansk produktion af møbler, og alle vores dygtige ansatte har sagt ja til at fortsætte og glæder sig meget til at blive en del af en rigtig spændende virksomhed, slår han fast.

At han selv kommer til at savne personalet på Østerhåbsvej, lægger han dog ikke skjul på.

– Mange af dem har været der i rigtig, rigtig mange år. Det er et super personale, og der har ikke været de store udskiftninger, så det er et rigtig stærkt hold, Car Hansen & Søn overtager, lyder det.

AP Møbelpolstring Horsens kom ud af regnskabsåret 2020 med en bruttofortjeneste på 4,2 mio. kr. og et overskud på 955.000 kr. Parterne er enige om ikke at oplyse salgsprisen.

Polsterværkstederne i København og Aalborg fortsætter upåvirket af salget.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094