23948sdkhjf

Nyt Om Navne i træ- og møbelindustrien

I dag med nyansættelser hos Natuzzi, PKI Supply og Bella Center.
Bella Center
Som led i en ny struktur er Malina Lebrecht Hye udnævnt til arrangementschef for hele forretningsområdet med diverse messer og udstillinger.

Hun har indtil nu stået i spidsen for messen Ferie & Fritid i Bella og får i den nye struktur det overordnende projektansvar i forretningsområdet Messer & Udstillinger. (Kilde: Takeoff.dk).

Natuzzi Group
Karsten Vinther er ansat som ny salgsagent for det danske marked.

Med virkning fra den 1. maj har Natuzzi besluttet at lukke sit kontor i København, hvorefter Karsten Vinther vil overtage ansvaret for samarbejdet med såvel eksisterende som nye forhandlere af de tre brands; ”Natuzzi Italia”, ”Italsofa” og ”LeatherEditions”.

Karsten Vinther er 41 år gammel og har arbejdet med salg i møbelbranchen siden 1990, blandt andet for norske Hjellegjerde. Han har arbejdet som agent i de sidste 14 år.

Læs mere om Natuzzis strategi for det danske marked i artiklen Natuzzi ændrer strategien i Danmark

PKI Supply
Christina Hansen, 36 år, er ansat som økonomichef pr. 1. april 2012. Hun er uddannet inden for revision og har i de sidste fem år været ansat i en lignende stilling hos Bobel A/S.

PKI er specialiseret inden for klæbemetoder, klæbemidler og tilbehør til bl.a. finering, laminering, foliering, kantlimning, polstermøbler, vinduer og døre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093