23948sdkhjf

Lovligt og bæredygtigt træ – forretningsmuligheder i en grøn økonomi

Den 21. maj inviterer Nepcon til seminar, der skal inspirere virksomhederne til fremtidssikring gennem målrettet arbejde med bæredygtighed i handelskæden for træ.
Hvad kan virksomheder gøre for at tage et større ansvar for verdens skove? Hvordan bruger man effektivt sit engagement i fx FSC- eller PEFC-certificering eller ansvarligt indkøb af træprodukter til at understøtte virksomhedens profil og forretning?

Hvordan vil EU's nye tømmerlov påvirke markedet for træprodukter, og hvad kræver loven egentlig af virksomhederne?

Få svarene på disse og mange andre spørgsmål den den 21. maj, hvor Ledernes Konferencecenter i Odense danner rammen om et seminar med fokus på det nye marked for træprodukter.

Arrangøren Nepcon har samlet en række eksperter, som vil stille skarpt på trends og bidrage med cases og eksempler fra virkelighedens verden. Seminaret er led i en række af events, som Nepcon arrangerer rundt omkring i Europa.

- Med erkendelsen af den rolle, som verdens skove spiller for vores klima, er skovdrift for alvor kommet på den internationale dagsorden. Mange virksomheder i og udenfor handelskæden for træ har indenfor de seneste år udviklet en politik for ansvarligt køb af træ- og papirprodukter, og de bruger aktivt deres ansvarlighed til at sikre en stærk grøn profil overfor købere, forbrugere og investorer, lyder det blandt andet i invitationen.

Udpluk fra programmet:
• Det nye marked for træprodukter - megatrends

• Grønt forbrug, god forretning v/Flemming Birch, direktør i Birch & Birch Consumer Trends

• Cases præsenteret af Jeld-Wen, Trip Trap og DLH

• Verdens Skove: sådan undgår du beskyldninger om grønvask

• Den nye EU Tømmerlov med input fra European Timber Trade Federation og Dansk Træforening

• Sæt ekstra tryk på bæredygtigheden med CSR og CO2-aftryk med oplæg om klimaberegninger fra Grafisk Arbejdsgiverforening

• Få mere ud af dit FSC- eller PEFC-certifikat med input fra FSC-Danmark

• Introduktion til FSC og PEFC sporbarhedscertificering for nye virksomheder

Læs mere i invitationen (åbner som pdf-fil)

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063