23948sdkhjf

Erfaren køkkenmand udvider porteføljen

Svane Køkkenets to butikker i Vejle og Kolding lægges nu sammen med forretningen i Odense for at skabe en ny stærk spiller i det attraktive køkkenmarked på Fyn og i Trekantområdet. Fælles drift og en ny organisation skal ifølge kæden øge markedsandelen, ikke mindst på det eftertragtede erhvervsmarked.

Som led i et ejer- og generationsskifte overtages de to franchisebutikker af den fynske erhvervsmand Carsten Eriksen, der i forvejen ejer Svane Køkkenet-butikkerne i Odense og Lyngby og således er et kendt ansigt i køkkenbranchen.

 – Sammenlægning af flere butikker i geografiske områder har vist sig at rumme adskillige forretningsmæssige og organisatoriske fordele, forklarer kædechef Michael Oversø om baggrunden for den nye køkkenkonstellation.

 – I kæden har vi flere franchisetagere, som driver to, tre eller fire butikker med stor succes. Større forretningsmæssige enheder giver flere muskler til at skabe en stærk regional position, og den model ønsker vi at udvikle i forbindelse med ejer-og generationsskifte i kæden, fortsætter han.

Markant synergi og flere kompetencer

Direktør Carsten Eriksen ser store muligheder for at opnå markante synergieffekter ved at udvikle en stærk køkkenforretning i Trekantområdet.

 – Vi opnår langt større fleksibilitet og bedre kompetencer til at håndtere store kunder på projekt- og erhvervsmarkedet, hvor mange aktører opererer på tværs af geografiske områder, fortæller butiksindehaveren.

Ifølge køkkenkæden giver samdriften samtidig mulighed for at tiltrække flere af branchens dygtigste konsulenter og andre nøglefunktioner, som tilbydes karriereudvikling.

 – Vi kan rekruttere de bedste konsulenter, fordi de får backup og kan fokusere på salg og servicering af deres kunder. Desuden har vi et team af specialiserede kompetencer inden for blandt andet økonomi- og regnskab, som bidrager til en bedre ledelse, påpeger Michael Oversø.

De to butikker i henholdsvis Vejle og Kolding fortsætter som selvstændige enheder med egne butikschefer og mellemledere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078