23948sdkhjf

ABC Pavilloner ansætter ny kvalitetsansvarlig

26-årige Benjamin Jeppesen bliver ny kvalitetsansvarlig hos den midtjyske modulbygger ABC Pavilloner.

Her skal han være med til at sikre kvalitet og processer i produktionen i Engesvang samt på byggepladser rundt omkring i hele landet.

Der er hård kamp om medarbejdere i øjeblikket, og hos midtjyske ABC Pavilloner er det ingen undtagelse. 

- Vi ved, hvor svært det kan være at rekruttere nye medarbejdere i byggeriet, og der er i dag hård kamp om særligt de unge talenter i branchen. Derfor er vi hos ABC Pavilloner glade og stolte over, at Benjamin har valgt at takke ja til stillingen som kvalitetsansvarlig hos os, siger direktør i ABC Pavilloner, Kjeld S. Facius.

Benjamin skal i sin nye stilling hjælpe med at styrke produktionsprocesserne i ABC Pavilloners produktion og dermed sikre, at virksomhedens modulbyggerier fortsat vil være af høj kvalitet.

Herudover vil Benjamin også være at finde på de danske byggepladser, hvor han skal være med til at sikre, at logistikken og monteringen af ABC Pavilloners mange byggeprojekter forløber som smurt.

Benjamin blev i sommer uddannet produktionsteknolog med speciale i logistik og produktionsoptimering hos Erhvervsakademi MidtVest i Herning. Han er desuden uddannet klejnsmed hos Mercantec i Viborg og har efterfølgende arbejdet som klejnsmed hos blandt andre HB Trapper i Herning.

Privat bor Benjamin Jeppesen i Gullestrup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109