23948sdkhjf

Jobskifte: Starks HR-direktør skal få Tvilum-opkøb godt på plads

Efter 2,5 år på posten som HR-direktør i Stark Danmark takker Ulla Nielsen nu af hos trælastkæden. I stedet tiltræder hun efter sommerferien stillingen som Integration Manager hos Tvilum i Fårvang, hvor hun skal fungere som bindeled mellem Tvilum og Steens Group, som Tvilum opkøbte i maj.

Det oplyser Ulla Nielsen selv i et opslag på LinkedIn.

Med skiftet vender Ulla Nielsen tilbage til Tvilum, hvor hun inden ansættelsen hos Stark havde rolle af HR-direktør i en periode på otte måneder.

– Jeg glæder mig til at blive en del af Tvilum holdet igen, men er også vemodig over at skulle sige farvel til mine dygtige medarbejdere og gode kolleger i Stark, skriver hun i LinkedIn-opslaget, hvor hun også understreger, at hun ser frem til opgaverne i den nye rolle som Integration Manager.

Med respekt for begge kulturer og medarbejdere vil jeg arbejde for at etablere et godt og udbytterigt samarbejde til én stærk virksomhed, skriver Ulla Nielsen.

Tvilums nye Integration Manager kommer med stor erfaring fra finans-og telesektoren, adskillige år i byggebranchen og har i ti år været en del af DI’s Erhvervsuddannelsesudvalg, hvor hun siden september 2019 har bestredet formandsposten. Ulla Nielsen har desuden adskillige års international erfaring som HR-direktør, der blandt andet tæller stillingen som HR-direktør i Jeld-Wen for Nordeuropa.

Glade medarbejdere et succeskriterie

Da Tvilum sidst i maj offentliggjorde opkøbet af Kjellerup-baserede Steens Group, blev der slået en streg under møbelvirksomhedens genkomst. På tre år gik Tvilum således fra konkursramt til at genindtage pladsen som Danmarks største møbelproducent, og med opkøbet af Steens er det forventningen, at omsætningen i indeværende år passerer de 2 milliarder.

I rollen som Integration Manager bliver det altså Ulla Nielsens opgave at sikre et godt samarbejde og en stærk integration de to medarbejdergrupper imellem, og ifølge adm. Tvilum-direktør Torben Porsholdt er glade medarbejdere da også en afgørende faktor, hvis opkøbet skal kunne kategoriseres som en succes.

– Succeskriteriet er, at vi skal lave en god virksomhed med tilfredse medarbejdere og profitabel vækst. Vi skal ikke sælge mere bare for at sælge mere, men for at vi kan geninvestere i virksomheden – både Steens og Tvilum har i en periode ikke haft mulighed for at investere så tungt, og maskinparken hos Tvilum skal i hvert fald have et eftersyn, så kort sagt må kriteriet være god vækst, lønsomhed og glade medarbejdere, har direktøren tidligere fortalt Wood Supply.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095