23948sdkhjf

Høje fragtrater rammer især billige møbler: Udgør 62 pct. af prisen

Der er stor forskel på, hvordan den eksplosive stigning i de globale fragtrater rammer firmaer og i sidste ende forbrugere. Nu viser en ny undersøgelse fra analysehuset Sea-Intelligence, at det særligt er de blillige varer, der bliver hårdt ramt.

Det skriver Finans.

Gennemgangen viser, at hårde hvidevarer og billige møbler, der er samlet på forhånd, er de varegrupper, der rammes hårdest. Faktisk udgår fragtprisen på de billige møbler nu hele 62 pct. af varens pris i forretningen, skriver avisen.

Forleden kunne branchemediet ShippingWatch meddele, at man hos flere logistikselskaber ikke tror på en normalisering af fragtmarkedet i indeværende år.

– Jeg tror ikke, at vi kommer til at se en markant normalisering af det her marked de første seks til 12 måneder. Jeg tror desværre, at vi vil se et marked, der fortsat vil være ekstremt volatilt med ualmindeligt høje fragtrater, indtil der kommer en stabilisering og mere kapacitet ind. Det være sig både på selve skibssiden men også set på udstyr med containere, sagde Allan Melgaard, adm. direktør for logistikvirksomheden Scan Global, i den forbindelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078