23948sdkhjf

Bolia udvider hovedkontoret og dropper de faste pladser

I Aarhus har designvirksomheden Bolias hovedkontor været igennem en omfattende renovering og er via en gangbro blevet forbundet til helt nye lokaler i den tilstødende bygning. Med det nyindrettede kontor har virksomheden søgt at tilpasse sig nye måder at arbejde på og tilbyde medarbejderne et miljø, der skal stimulere kreativitet såvel som personlig udvikling, fortæller Bolia i en pressemeddelelse.

– Det handler om at opbløde de etablerede strukturer, lade brandets værdier udfolde sig og om at bringe inspirationen og komforten fra vores hjem ind i hvert hjørne af vores arbejdsplads, forklarer Camilla Kallehauge Møller, PR & Communication Manager.

Med indretningen i det nye hovedkvarter har Bolia søgt at skabe rum for kreativitet, individualitet og tværfagligt teamwork og at nedbryde den klassisk opdelte afdelingsstruktur i marketing, salg og så videre, for at give medarbejderne mulighed for at arbejde sammen om projekter. Det faste og tildelte skrivebord forsvinder, og der er er nu flere medarbejdere end skriveborde, hvilket afspejler muligheden for at arbejde hjemmefra.

– Vi har revolutioneret vores arbejdsområde og skabt et inspirerende rum designet til kreativitet, fleksibilitet, sjov, hygge og produktivitet, tilføjer Camilla Kallehauge Møller.

Tankegangen om nye fleksible arbejdsformer er blevet fortolket i åbne rum oplyst af store vinduer, der tillader lyset at cirkulere frit. Medarbejderne bliver tilbudt flere forskellige arbejdsområder i form af store skriveborde til at arbejde alene ved, eller hvor man kan samles omkring en computer, afskærmende lænestole omkring et sofabord til samtaler i små grupper og komfortable loungeområder, der inviterer lige så meget til at skabe samhørighed som til at frembringe nye ideer og nye projekter. Begge bygninger er indrettet i samme ånd, med den tilføjelse i den nye bygning, at den har et mødelokale omgivet af planter, kaldet orangeriet.

I billedhjulet øverst kan du komme med inden for i de nyrenoverede lokaler. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063