23948sdkhjf

Biva forventer overskud i 2012

Overtagelsen af Tæppeland har givet mulighed for at styrke forretningsgrundlaget. Det giver tro på, at 2012 bliver året, hvor Biva igen kommer ud med sorte tal.
Siden Biva i november 2011 offentliggjorde det opsigtsvækkende køb af Tæppeland, har møbelkædens ledelse arbejdet hårdt på at forbedre det fremtidige forretningsgrundlag.

Året 2011 har generelt set været et vanskeligt år for dansk detailhandel, og i særdeleshed virksomheder, der er afhængige af det danske boligmarked.

Denne udvikling er også afspejlet i Biva Tæppelands første fælles regnskab, hvor tallene dog ikke offentliggøres før godkendelsen af årsregnskabet på koncernens generalforsamling fredag.

Godt rustet til fremtiden
Adm. direktør Torben Løvdal vil til gengæld gerne fortælle om, hvordan Biva og Tæppeland har brugt den vanskelige periode som anledning til at gennemføre betydelige restruktureringer af såvel butiksnet som det administrative setup.

Blandt andet er der i efteråret blevet nedlukket otte Tæppeland-butikker, ligesom en række yderligere restruktureringstiltag allerede er igangsat. Alt i alt forventes denne indsats at styrke grundlaget for den fremtidige udvikling gennem et lavere omkostningsniveau og forbedrede indtjeningsmuligheder.

- Med de gennemførte strukturtilpasninger i 2011, og senest med købet af Tæppeland, har koncernen fået etableret et stærkt forretningskoncept og en stærk struktur. Vi har allerede fra starten af 2012 fået etableret de første fælles Biva Tæppeland butikker. De er kommet rigtigt godt fra start, og forbrugerne har taget godt imod det nye koncept. Vi står derfor godt rustet til fremtiden, og vi forventer allerede i indeværende år at kunne vise overskud, siger Torben Løvdal.

Læs også: Biva køber Tæppeland

Biva omsatte i 2011 for over 260 mio. kr. og beskæftiger 250 medarbejdere, svarende til ca. 167 fuldtidsansatte. Biva Tæppeland-koncernen har i alt cirka 420 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099